HTC One Gold exclusief bij Vodafone of toch niet?

HTC komt met een persbericht over de beschikbaarheid van en nieuwe HTC One Gold exlcusief bij Vodafone. Officieel dan, want wij horen uit de markt dat deze smartphone al weken ook te koop is via bijvoorbeeld de importeur TNWC.

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt aan dat de goudkleurige HTC One vanaf nu al exclusief online te bestellen is bij Vodafone. Het toestel is vanaf 1 februari ook exclusief bij Vodafone en BelCompany in de winkel verkrijgbaar. Houd vanaf 11 februari de Facebookpagina van zowel HTC als Vodafone in de gaten voor een gave actie met de HTC One Gold.

Met de beschikbaarheid van de HTC One in de kleur Gold, is het toestel nog aantrekkelijker voor consumenten die op zoek zijn naar een stijlvolle telefoon met een iconisch design en luxe uitstraling. De HTC One is voorzien van HTC Blinkfeed, HTC Zoe en HTC BoomSound, innovatieve technologieën die de gebruikservaring volledig hebben veranderd.

Naast Gold is de HTC One ook beschikbaar in de kleuren: Stunning Silver, Beautiful Black, Vivid Blue en Glamour Red. De HTC One in de kleur Gold zal exclusief beschikbaar zijn bij Vodafone en is gratis bij een 2-jarig Red Essential abonnement (40 euro per maand). De consumentenadviesprijs zonder abonnement bedraagt 539,00 euro inclusief BTW.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel