HTC kondigt beschikbaarheid HTC Desire 816 en 610 aan

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt aan dat de HTC Desire 816 en de HTC Desire 610 vanaf morgen breed verkrijgbaar zijn via etailers en retailers. Met de beschikbaarheid van de toestellen uit de Desire-serie kunnen consumenten kiezen voor het kenmerkende HTC design en indrukwekkende prestaties tegen een aantrekkelijke prijs.

De HTC Desire 816 bevat elementen van het geroemde design van de HTC One-serie en combineert dit met levendige, moderne kleuren en hoogwaardige materialen. Twee krachtige camera’s maken het toestel bovendien ideaal voor fotografieliefhebbers. De HTC Desire 816 is beschikbaar in de kleuren  Vanilla White, Glossy Blue en Meridian Grey.

De HTC Desire 610 biedt gebruikers een kwalitatieve multimedia-ervaring. Met een 4,7 inch scherm, een quadcore processor en 4G-connectiviteit ben je altijd snel verbonden en bekijk je moeiteloos video’s via je telefoon. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren  Vanilla White & Glossy Blue.

HTC BlinkFeed en HTC BoomSound
Zowel de HTC Desire 816 als de HTC Desire 610 beschikken over HTC BlinkFeed waarmee je je startscherm kunt personaliseren en via de live stream van updates altijd op de hoogte blijft van zaken die jij belangrijk vindt. Verder zijn beide toestellen voorzien van HTC’s indrukwekkende BoomSound geluid. 

De consumentenadviesprijs van de HTC Desire 816 bedraagt 399,00 euro. De adviesprijs voor de HTC Desire 610 is 299,00 euro. Deze prijzen zijn inclusief BTW, exclusief abonnement. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel