HTC introduceert One mini 2

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, presenteert de HTC One mini 2, de nieuwste toevoeging aan de HTC One-serie. Met een compact, maar royaal 4,5 HD-scherm, HTC Sense 6 met HTC BlinkFeed en een indrukwekkende 5MP camera aan de voorkant, brengt de HTC One mini 2 het iconische aluminium design en de premium gebruikservaring van de HTC One (M8) naar gebruikers die op zoek zijn naar een meer compacte telefoon. “De HTC One mini 2 is de perfecte keuze voor consumenten die gegrepen zijn door het iconische en veelgeprezen design van de HTC One (M8), maar een compactere telefoon zoeken”, zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. “We zien dat ons vlaggenschip de HTC One (M8) populair is en zijn blij dat we een groot deel van de uitgebreide mogelijkheden en het ontwerp hebben kunnen samenbrengen in een kleinere versie van het toestel. Hierdoor kunnen nog meer consumenten de kracht van de HTC One-serie ervaren.” 

De slanke HTC One mini 2 bouwt voort op het baanbrekende ontwerp van de eerste HTC One die werd bekroond met een gouden IF design award. De telefoon heeft een achterzijde met vloeiende, ronde lijnen en dezelfde Gunmetal Grey finish als de HTC One (M8).  De HTC One mini 2 is ook beschikbaar in de kleuren Glacial Silver en Amber Gold. De compacte afmeting en het stijlvolle ontwerp zorgen ervoor dat het toestel er geweldig uitziet en ook zo aanvoelt.

Mooiste selfies
Met een 5MP front-facing camera maak je met de HTC One mini 2 de mooiste selfies. Je hebt daarnaast alle controle over het nemen van je selfie door de self-timer van de front camera. Zo weet je zeker dat je er in één shot perfect op staat. Om je selfies er professioneel uit te laten zien heeft de HTC One mini 2 ook een ‘Touch Up’-functionaliteit waarmee je subtiele verbeteringen kunt aanbrengen zoals het egaliseren van je huid, het bijwerken van rode ogen en het aanpassen van de kleur van je gezicht.

HTC BoomSound: een compacte telefoon met een indrukwekkend geluid
De HTC One mini 2 beschikt ook over HTC BoomSound-technologie voor een krachtig en helder geluid. De telefoon is uitgerust met dezelfde versterker als de HTC One (M8) en geeft daarmee rijke lage en hoge tonen die een indrukwekkend geluid afleveren door de dubbele speakers aan de voorzijde. 

HTC BlinkFeed: het belangrijkste nieuws direct op je home screen
Maak met HTC BlinkFeed op je HTC One mini 2, van je home screen een live stream met het laatste nieuws en social updates. De voor jou belangrijke content is daarmee altijd binnen handbereik. HTC BlinkFeed verzamelt feeds uit een groeiende lijst van meer dan 1.000 mediapartners, social media updates en favoriete nieuwsonderwerpen. Door simpelweg te scrollen bekijk je snel en eenvoudig verschillende items, zodat je altijd op de hoogte bent.

HTC Zoe: samen highlight video’s creëren en delen  
Maak Zoe Highlight video’s van je beste fotoherinneringen die gemaakt zijn met de 13Mp camera van de HTC One mini 2. Deel ze vervolgens met je vrienden en familie via de HTC Zoe app* en andere social media-kanalen. De Remix-functie in deze Android app zorgt ervoor dat jouw volgers hun eigen foto’s, video’s en soundtracks kunnen toevoegen om zo samen nieuwe Zoe Highlight video’s te creëren waardoor je de herinnering vanuit ieders perspectief kunt herbeleven. 

Prijs en beschikbaarheid
De HTC One mini 2 is vanaf begin juni verkrijgbaar. De consumentenadviesprijs is 469,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel