HTC breidt One-serie uit met HTC One SV

HTC, leider in mobiele innovatie en design, onthult het nieuwste model in de One-serie, de HTC One SV. Dit model combineert een super camera en subliem geluid met HTC’s uitzonderlijke design. Het toestel beschikt over HTC Sense 4 en is ontworpen voor gebruikers die een telefoon zoeken die aansluit bij hun dynamische leven.

“De nieuwste One series smartphone is elegant, krachtig en levert een hoogwaardige mobiele multimedia-ervaring,” zegt Peter Chou, CEO van HTC Corporation. “De hedendaagse snelle lifestyle vereist een telefoon met sterke prestaties. De HTC One SV sluit hierop aan door uitzonderlijke foto- en audiokwaliteiten te combineren met een razendsnelle dual core processor voor soepele browsing, naadloze multitasking en eindeloos entertainment.”

Met een 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon S4dual core processor levert de HTC One SV uitzonderlijke prestaties voor video-streaming op hoge kwaliteit, gaming en naadloze multitasking. Met Dropbox- en SkyDrive-integratie is er nooit te weinig ruimte voor documenten, films en apps. Daarnaast beschikt de HTC One SV over een Micro SD slot waarmee het interne geheugen van de telefoon wordt uitgebreid tot 32 Gigabyte. Dankzij de nieuwste NFC-technologie en Android Beam, kun je eenvoudig met één druk op de knop content van je telefoon delen met elk ander apparaat met NFC. 
                                                                         
Super camera, subliem geluid
De HTC One SV biedt eenzelfde super camera-ervaring als de andere toestellen uit de bekroonde One-series. Geavanceerde functies inclusief ‘one-press Continuous Shooting’ en ‘VideoPic’ gecombineerd met sterke ‘low light’ prestaties zorgen voor prachtige foto’s, zelfs in omgevingen met weinig licht. De 5 megapixel, f/2.0 camera aan de achterzijde met panorama en 1080p HD Video Recording, wordt gecompleteerd met een 1.6 megapixel front camera. Deze is uitgerust met een f/2.2 lens met  backside illumination waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van het aanwezige licht. Of het nu een zonsondergang of kaarslicht betreft, de front camera van de HTC One SV levert een fantastisch zelfportret af.

 

Beats Audio, exclusief beschikbaar op HTC telefoons, geeft gebruikers van de HTC One SV een sublieme luisterervaring. Het levert authentiek studiogeluid voor zowel muziek, games en video’s. De nieuwe HTC Sync Manager maakt het bovendien mogelijk je muziekcollectie nog beter te syncen en te beheren waarmee jouw muziekcollectie net zo mobiel wordt als jijzelf.   

Design
De HTC One SV met zijn 4.3 inch super LCD-2 touchscreen heeft een elegant
ontwerp en is verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren  Pyrenees Blue en Glacier White.
De buitenkant van het toestel is vervaardigd uit polycarbonaat waarmee het
tegelijkertijd stevig is en toch zacht aanvoelt. Het toestel is afhankelijk van de kleur
afgewerkt met een zilveren of metallic rand en een passende gekleurde coating die
zorgt voor een premium uitstraling. 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel