HTC breidt Desire-serie uit met de HTC Desire 310

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, onthult vandaag de HTC Desire 310. Met deze uitbreiding in de Desire-serie levert HTC een telefoon met een krachtige quadcore processor, HTC BlinkFeed en Video Highlights. De HTC Desire 310 biedt consumenten het kenmerkende HTC design en indrukwekkende prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. "Iedereen wil een telefoon die het beste bij hem of haar past", zegt Peter Chou, CEO van HTC. "De nieuwste toevoeging aan onze HTC Desire-serie combineert een snelle processor en premium functies tegen een zeer scherpe prijs. Het biedt gebruikers de best mogelijke ervaring in deze categorie."Geavanceerde prestaties
Met een 1,3 GHz quadcore processor levert het toestel krachtige prestaties. Snel browsen, heldere graphics bij het bekijken van video’s of het spelen van games en het schakelen tussen meerdere apps, behoren tot de standaardfunctionaliteit van de HTC Desire 310.

Favoriete content op je homescreen
HTC BlinkFeed, voor het eerst geïntroduceerd op de HTC One, geeft gebruikers van de HTC Desire 310 de mogelijkheid om persoonlijke, relevante informatie zoals updates uit sociale netwerken en nieuws rechtstreeks op het homescreen te zien. Op het 4,5-inch scherm van het toestel worden updates van favoriete nieuwssites en sociale media zoals Twitter en Facebook haarscherp en in rijke kleuren weergegeven.

Met de ‘Offline Reading-modus' is het nu mogelijk artikelen te bekijken op basis van een persoonlijke feed met meer dan 20.000 artikelen per dag van  toonaangevende mediabedrijven. Dit is een ideale optie voor consumenten met een beperkt data-abonnement. Als het toestel wordt aangesloten op een WiFi-netwerk, kunnen eenvoudig 120 artikelen worden toegevoegd aan de lijst, die gebruikers later zonder data te verbruiken kunnen lezen. 

Video Highlights: Professionele collages
Met de HTC Desire 310 kunnen via Video Highlights foto’s en videoclips automatisch worden omgezet in een professionele collage met hoogtepunten. Gebruikers selecteren eenvoudig hun favoriete foto’s die zijn genomen met de 5MP camera, plaatsen deze in de gewenste volgorde en kiezen hun favoriete muziek en effecten om video’s te maken. Via sociale netwerken worden deze eenvoudig gedeeld met vrienden en familie. 

Prijs en beschikbaarheid
De HTC Desire 310 is verkrijgbaar vanaf 10 april aanstaande. De consumentenadviesprijs bedraagt 169,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel