Hoe is het mogelijk: Wolfgang AT-AS40D3 smartphone bij de ALDI voor

Hij is licht, compact en zit boordevol features. Zoveel dat je denkt: dat past er nooit allemaal in! Mooi wel dus. En dat niet alleen, want de nieuwste Wolfgang is ook nog eens de best betaalbare Wolfgang ooit. Met zoveel Wolfgang voor zo'n klein prijsje kan iedereen aan de smartphone. Dus snel naar ALDI, want daar ligt de AT-AS40D3 vanaf zaterdag 13 september in de schappen voor slechts € 79,99.

 Met Android 4.4 (KitKat) onder de motorkap, is hij helemaal van deze tijd. Een snelle multitasker die alles in zich heeft wat jij in een smartphone zoekt. Dat je met hem kan internetten, WhatsAppen en content via Wi-Fi kan streamen, spreekt voor zich. Dat je met hem een compleet toestel met een lekker geheugen in huis haalt, ook. En met Google Now bevindt zich in jouw Wolfgang een digitale persoonlijke assistent die leert van jouw gedrag en die informatie continu aanpast en verbetert.

Een complete, volwaardige, eigentijdse smartphone dus, die nieuwste Wolfgang. Een allemansvriend, die het met zowel veeleisende als de no-nonsense smartphone-gebruiker goed kan vinden. En omdat hij voorzien is van zowel Quad-band voor GSM als Tri-band voor UMTS/WCDMA kun je met hem gemakkelijk de wereld rond. Een toestel dus voor iedereen en overal, met alles-erop-en-eraan tegen een prijs waar niemand "nee" tegen kan zeggen.

En dat hoeft ook niet, want bij Wolfgang zit je als klant altijd goed. Ook als het allemaal even niet zo duidelijk is of lekker loopt – zoals wel zou moeten. Zo kun je met al je vragen terecht bij het professionele, Nederlandse Wolfgang Service Team en krijg je op de AT-AS40D3 maar liefst twee jaar garantie.

Tot slot biedt ook deze Wolfgang je de vrijheid de meest voordelige providers te kiezen en zo je twee SIM-kaarten zo voordelig mogelijk in te zetten. Zo hou je geld over om je gebruiksplezier te vergroten, waarvoor kun je dag en nacht terecht bij de Web Shop van Wolfgang, via www.wolfgangmobile.com.

Winkelprijs Wolfgang AT-AS40D3: € 79,99

Belangrijkste specificaties van de Wolfgang AT-AS40D3 op een rij:

SIM-lockvrij

Ja

Dual SIM

Ja (2 x mini-SIM), Dual Standby / One Talk

Besturingssysteem

Android 4.4 (KitKat)

Processor

MT6572, 1.3 GHz Dual-Core

GSM-banden

850/900/1800/1900 MHz

WCDMA-banden

850/1900/2100 MHz

Werkgeheugen

512 MB

Opslaggeheugen

4 GB

Geheugenuitbreiding

Mogelijk: micro-SD-kaart (max. 32 GB)

Scherm

4.0" TN, 800 x 480 (WVGA)

Camera (achter)

2.0 Mpx FixedFocus

Camera (voor)

0.3 Mpx (VGA)

Bluetooth

Ja

Wi-Fi

Ja

GPS

Ja

FM-radio

Ja

Connectors

Micro-USB, 3.5 mm jack

Afmetingen

126 x 64 x 10,8 mm

Gewicht

122 gram

Batterij

1350 mAh

Standby-tijd

Tot 1 week

Spreektijd

Tot 3 uur

Er zijn 2 reacties op dit bericht:
Heb hem vandaag gewoon gekocht bij Aldi in Delft. Gewoon op voorraad. Leuk toestelletje! Linda Katoen  |  00:04  |  25-10-2014
Familie door heel nl bij aldi laten kijken, nergens geleverd... Hoezo op = op?! Als hij erniet eens is.... Dus ja te mooi om waar te zijn... Christianne kalkman   |  17:04  |  19-10-2014
Reageren op dit artikel