Bevestigd: Samsung lanceert Galaxy Note Edge in december in ons land

?

Samsung lanceert de Galaxy Note Edge in Nederland. De innovatieve phablet met uniek Edge display is vanaf december in beperkte aantallen verkrijgbaar. De Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het unieke, gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies – zelfs als de cover gesloten is. Terwijl je een film kijkt, ontvang je nieuwsupdates, de laatste voetbalscores en berichten op het Edge display, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken.

“De Galaxy Note-serie staat garant voor buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Met het grotere scherm en de S Pen van de eerste Galaxy Note uit 2011 heeft Samsung een compleet nieuwe productcategorie binnen de smartphone-markt gecreëerd. Ondertussen kunnen we niet meer zonder en is de phablet gemeengoed geworden, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Nu innoveren we opnieuw. De Galaxy Note Edge stelt gebruikers in staat informatie op een totaal nieuwe manier te raadplegen. Met deze introductie willen wij mensen verrassen met baanbrekende technologie en hun leven aangenamer maken door nieuwe mogelijkheden te bieden.”

De specificaties en het design van de Galaxy Note Edge komen overeen met de Galaxy Note 4. Met een 5,6 inch Quad HD (2560x1600) Super AMOLED display, een krachtige 2,7 GHz Quad-Core Processor en 16 megapixel camera met Smart Optical Image Stabilizer voldoet de Note Edge aan ieders eisen. De Galaxy Note Edge heeft een stevig en licht metalen frame, waarbij de gebogen hoeken naadloos overlopen in het edge-to-edge scherm.

Met Fast Charging laad je binnen 30 minuten op van 0 tot 50% van de batterijlading, terwijl je met Ultra Power Saving Mode zorgt dat je nooit met een lege smartphone zit. De verbeterde vingerafdrukscanner garandeert veiligheid en privacy. Ook de S Pen is verbeterd en combineert de vertrouwde functies Air Command, Action Memo, Screen Write en Image Clip met nieuwe mogelijkheden. Zo breng je met Smart Select snel content uit verschillende bronnen samen, die je daarna gemakkelijk deelt. Tot slot is de Galaxy Note Edge eenvoudig te koppelen met de Samsung Gear S, de sport-wearable met stand-alone functie.

Kopers van de Galaxy Note Edge en Galaxy Note 4 krijgen van Samsung diverse Galaxy Gifts cadeau. Zij profiteren onder andere van € 2,50 extra leestegoed bij Blendle, hebben twee jaar toegang tot 50GB Dropbox-ruimte en krijgen maandelijks een gratis Engelstalig of Nederlandstalig e-book via Kindle voor Samsung. De Samsung Galaxy Note Edge is vanaf december verkrijgbaar in de kleur Charcoal Black voor een verkoopadviesprijs van € 849,-. Consumenten die de Galaxy Note Edge als eerste in huis willen hebben, kunnen het toestel in pre-order aanschaffen viaSamsung.com. De Galaxy Note Edge heeft 32 GB intern geheugen dat kan worden uitgebreid tot 128 GB met microSD.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel