Hema verkoopt Whoop smartphone

Dat de Hema meer dan alleen rookworst verkoopt, dat is algemeen wel bekend. Het warenhuis kenmerkt zich door de verkoop van alleen huismerkartikelen. Nou ja, bijna alleen het huismerk. Er zijn een paar uitzonderingen. Zo kan je bij de Hema opwaarderingkaarten voor je mobiele telefoon van de verschillende netwerken kopen en sinds een paar jaar ook iTunes cadeaubonnen.

Vanaf vandaag heeft de Hema haar assortiment uitgebreid met een smartphone. De Whoop Echo is te koop voor € 154 (dat is inclusief € 5 thuiskopie) in alle filialen en natuurlijk ook online. De Echo is 4,5" groot en het scherm heeft een resolutie van 858 * 480. Het toestel wordt aangedreven met een 1,2 GHz processor en heeft 512 Mb werkgeheugen. De interne opslagruimte is 4Gb en is via SD-kaartjes uitbreidbaar. De camera aan de achterkant is 5 MP en de webcam 0,3 MP. Deze dual-sim telefoon draait op Android 4.2.

Op het oog een prima prijs voor een entry-level toestel. Wij moeten eerlijk zijn dat de specificaties duidelijk maken, dat het hier niet om een topmodel gaat. Beetje in de Aldi categorie. En daar is absoluut helemaal niets mis mee, omdat wij weten hoe goed de Wolfgang daar toestellen verkopen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel