Heel Nederland in de ban van de GALAXY S5

Er gaat een opgewonden buzz door alle grote steden van Nederland, nu de 5e generatie uit de GALAXY S-serie a.s. vrijdag 11 april verschijnt. Het zwaartepunt van de festiviteiten ligt op de Lijnbaan in Rotterdam, maar ook in de steden Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Groningen, Den Haag, Eindhoven, Breda, Haarlem, Apeldoorn, Zwolle, Bilthoven, Amersfoort en Arnhem wordt reikhalzend uitgekeken naar drukbezochte blue carpet events.

“De GALAXY S5 is ontworpen vanuit de gedachte om het moderne leven zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken,” zegt Kevin Lee, president van Samsung Benelux, die vrijdag hoogstpersoonlijk het eerste exemplaar zal uitreiken in Rotterdam. “Van de geavanceerde camera tot de megasnelle connectiviteit; van de innovatieve fitness tools tot de doorontwikkelde veiligheidsfeatures – alles aan de Samsung GALAXY S5 is erop gericht het leven van mensen te veraangenamen.”

De GALAXY S5 is de meest complete smartphone van het moment en biedt de meest geavanceerde 4G-experience en Wi-Fi performance die denkbaar is. Zo ben je niet alleen verzekerd van razendsnel dataverkeer, ook is je productiviteit ongekend hoog. Daarnaast biedt het device tal van unieke extra features. Bij aanschaf van een GALAXY S5 krijgen snelle beslissers bovendien een cadeaupakket ter waarde van ruim € 400,-, bestaande uit abonnementen en mobiele services die de GALAXY S5 experience optimaliseren.

Blue carpet events worden op vrijdag 11 april georganiseerd op de volgende locaties:

Rotterdam:
T-Mobile, Lijnbaan 86; Samsung S Health Experience Store, Beursplein 6a

Amsterdam:
BelCompany, Muntplein 4
Vodafone, Kalverstraat 173

Den Haag:
Samsung Experience Store, Venestraat 45

Eindhoven:
Media Markt, Boschdijktunnel 1
Samsung Experience Store, Demer 23

Utrecht:
Vodafone, Lange Elisabethstraat 26

Groningen:
Saturn, Sontplein 3

Maastricht:
Vodafone, Grote Staat 24

Breda:
Vodafone, Ginnekenstraat 64

Haarlem:
Samsung Experience Store, Grote Houtstraat 80

Arnhem:
Phone House, Kronenburgpassage 6

Apeldoorn:
Samsung Experience Store, Hoofdstraat 91

Zwolle:
BelCompany, Diezerstraat 19

Amersfoort:
Samsung Experience Store, Langestraat 39

Bilthoven:
Telecombinatie, De Kwinkelier 6

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel