Gapgate: Samsung erkent probleem maar gaat er niets aan doen

Vandaag heeft Samsung toegegeven dat er inderdaad bij sommige nieuwe Galaxy Note 4 toestellen, die in Korea zijn geleverd, inderdaad een wat grotere ruimte dan normaal zit. Echter volgens Samsung heeft deze ruimte geen invloed op de functionaliteit van het toestel en gaat hier voor alsnog niets aan doen. Samsung geeft ook niet aan of dit 'probleem' bij nieuwe leveringen verholpen wordt.

Wat schreef Telebeeld eerder ook alweer of gapgate?

Samsung heeft er alles aangedaan om de nieuwe Note 4 eerder op de markt te krijgen. Dit om waar mogelijk nog wat tegengas te geven aan de succesvolle iPhone 6 en 6 Plus lancering van Apple. Eind vorige week, op 26 september om precies te zijn, kwam de Note 4 in Zuid-Korea op de markt.

Nu komen er berichten uit Korea dat de eerste Note 4 toestellen niet zo goed zijn afgewerkt. Er lijkt een te grote ruimte te zitten tussen het scherm, een 5,7” 2 K super AMOLED display, en de metalen behuizing.

De foto’s zijn niet super duidelijk maar volgens het bericht op de Koreaanse site kun je eenvoudig een visitekaartje in de naad steken. En dat is niet de bedoeling omdat via deze ruimte gemakkelijk vocht en stof de telefoon kan binnendringen.

Waarschijnlijk komt de Galaxy Note 4 in oktober ook naar Nederland. Hopelijk heeft Samsung dan de problemen met dit toestel opgelost.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel