Galaxy S Plus; verbeterde versie van Samsungs meest succesvolle smartphone ooit

De verbeterde en snellere versie van de Galaxy S is een opvallend dunne smartphone. Op het Super AMOLED display van de Samsung Galaxy S Plus geniet je van haarscherpe en glasheldere foto?s en video?s. Via Swype voer je anderhalf keer zo snel tekst in door op het touchscreen simpelweg een lijn tussen de letters van een woord te trekken.

Krachtige prestaties
Met de 1.4 GHz processor, de HSPA+14.4 verbinding en een vergroot intern werkgeheugen heeft de Galaxy S Plus alles in huis voor grote prestaties. Je kunt supersnel over het web browsen, multi-tasken als op een PC en van grafische animaties in de beste kwaliteit genieten. Ook data delen gaat vlug. De HSPA+ 14.4 verbinding vergroot de downloadsnelheid aanzienlijk. Je kunt eenvoudig bestanden sturen naar andere apparaten of een Wi-Fi hub maken. Ook kun je met je notebook online gaan via de internetverbinding van de Galaxy S Plus. Dankzij de 1650 mAh batterij, een van de krachtigste batterijen op dit moment, hoef je de smartphone minder vaak op te laden dan je verwacht.

De diverse Android applicaties op de Samsung Galaxy S Plus geven onder het Gingerbread OS toegang tot mobiele diensten zoals Gmail?, Google Voice Search en Google Maps Navigatie?. In de online shops Android Market? en Samsung Apps vind je honderdduizenden applicaties, zoals filenieuws, buienradar en de IENS restaurantgids. De Galaxy S Plus is ook standaard uitgerust met de Samsung MMM widget die toegang geeft tot lokale content en nieuws-feeds.

De Samsung Galaxy S Plus is binnenkort verkrijgbaar voor ? 449 incl. BTW.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel