Galaxy Note 4 brengt pen en papier naar 21e eeuw

De Samsung Galaxy Note 4 is een echte eyecatcher. Het frame is van metaal en de prestaties en mogelijkheden zijn beter dan ooit. Deze phablet, een kruising tussen smartphone en tablet, onderscheidt zich door de S Pen.Deze unieke stylus vereenvoudigt alle taken op het scherm en brengt het eeuwenoude pen en papier naar de 21e eeuw.

Met de S Pen wordt digitaal schrijven nauwkeuriger dan ooit. Er is vrijwel geen verschil tussen schrijven met pen en papier, behalve dat de digitale mogelijkheden eindeloos zijn. Met Action Memo en Screen Write maak je een snelle, digitale notitie op een post-it of gewoon op het scherm. Image Clip en Smart Select helpen je bij het maken van een digitaal moodboard. Je selecteert inspiratie voor je nieuwe interieur uit verschillende bronnen, die je daarna gemakkelijk deelt.

Heb je een briljant idee op papier geschreven en wil je dit graag digitaal bewerken en doorsturen? Dankzij S Note verwerk je notities gemakkelijk en snel en maak je aantekeningen op foto’s die je net hebt geïmporteerd met Foto Notitie. Met de S Pen selecteer je daarnaast eenvoudig de inhoud van elke tekst, elk scherm en elke app. Combineer je selecties, deel ze en sla ze direct op.

De nieuwe S Pen van de Galaxy Note 4 is smaller, handzamer en lichter geworden. De drukgevoeligheid is verhoogd, waardoor te dikke penstrepen tot het verleden behoren. En met nieuwe schrijfstijlen als Pen, Pencil, Highlighter Pen, Calligraphy Brush, Correction Pen, Fountain Pen en Calligraphy Pen, kies je altijd een schrijfstijl die bij jou past.

De Galaxy Note 4 is nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van € 749,-.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel