Galaxy Note 2 in oktober?

De Samsung Note 2 geruchten machine draait op volle toeren. Het lijkt erop dat Samsung 12 maanden na de uitermate succesvolle introductie van de Galaxy Note in oktober met een opvolger komt: de Note 2. Meer dan 7 miljoen toestellen heeft het Koreaanse merk tot nu verkocht van dit type toestel. Kenmerkend voor de Note is het enorm grote scherm van meer dan 5,3 inch. Is het nu een tablet of gewoon een XL mobiele telefoon? Voor de verkopen maakt het niet uit: het toestel is ook in Nederland niet aan te slepen. Mede door dit toestel heeft Samsung de nummer 1 positie in de markt.

Wat zijn, volgens de geruchten, de kenmerken van de Note2? Naast natuurlijk het ultra grote super Amoled scherm (1680 * 1050 pixels) van 5,5” schijnt het toestel ook de te gaan beschikken over een 8 miljoen pixels camera, een snelle dual core 1.5 Mhz processor maar liefst 1,5 Gb aan intern geheugen en wellicht ook 4G. Qua uiterlijk zal dit nieuwe toestel niet veel anders zijn dan zijn voorganger.

Hoewel de Note qua specificaties een erg mooi toestel is, blijft Telebeeld toch van mening dat de Note vlees noch vis is. Natuurlijk kan je perfect bellen met dit toestel, alleen je wil er niet mee gezien worden in het openbaar. Blijft vreemd om met een tafeltennis model telefoon aan je oor te bellen. Daarnaast is het als tablet net te klein. Onze voorkeur gaat uit naar minimaal 7 inch maar liever zelfs 10 inch. Voor de Note 2 gaat hetzelfde gelden.

De redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel