Exclusief bij Aldi: de Wolfgang AT-AS53N PHABLET

Hoge functionaliteit en het ultieme gebruiksgemak komen samen in deze krachtige phablet – méér dan een phone en compacter dan een tablet! De nieuwe trend bij Smartphones.

Deze smartphone met zijn groot 5.3inch IPS scherm bied een uitgebreid scala aan functionaliteiten. Het is de eerste smartphone ter wereld met een 5 MegaPixel front camera met Autofocus én USB- host functionaliteit. Dit laatste betekent dat met behulp van de adapterkabel direct een USB apparaat op de telefoon kan worden aangesloten. Dat kan een USB stick zijn, om eenvoudig de foto’s van het toestel te downloaden, maar ook een toetsenbord of een muis voor gemakkelijke bediening.

Wanneer er gebeld wordt, kan het apparaat met één hand worden opgenomen door eenvoudigweg te schudden met het toestel: de intelligent answer functionaliteit. Met direct call kan er direct gebeld worden tijdens bijvoorbeeld het sms’en. En gaat de telefoon op een ongelukkig moment, schakelt flip to mute de beltoon uit wanneer het toestel wordt omgedraaid. Zelfs wat betreft het telefoneren heeft dit toestel een streepje voor op de concurrentie. Omdat de telefoon over een dual- SIM beschikt, is netwerk dekking verzekerd: gebruik het netwerk met de beste dekking, of met de laagste tarieven. Of kies ervoor om één nummer privé en één nummer zakelijk te gebruiken.

Tegenwoordig zijn alle smartphones standaard met een camera uitgerust. De kwaliteit van de foto’s laat echter te wensen over. Niet met de nieuwe AT-AS53N: naast de 5 MegaPixel front camera, met als unieke eigenschap een Auto-Focus functie, beschikt de AT-AS53N over een 8 MegaPixel camera – dat zijn dus twee high-end camera’s. Bovendien komt de AT-AS53N met een scala aan fotografische toevoegingen, die niet onderdoen voor de semiprofessionele digitale fotocamera. De gyro functionaliteit zorgt voor de juiste camera positie door de horizon te waterpassen. Met behulp van HDR worden het licht-donker en kleurcontrast dynamisch geoptimaliseerd en het kleurbereik vergroot. De auto-exposure functionaliteit komt gewoonlijk alleen voor bij spiegelreflex camera’s en gebruikt een scherpstelpunt om de beste belichting te berekenen. En tenslotte is iedereen een model vanwege de Face Beautifying functie; deze functie herstelt korreligheid van de afbeelding zonder te hoeven Photoshoppen! Wanneer alle foto’s zijn gemaakt, is daar tenslotte ook nog de Picture Fit functie, die meerdere afbeeldingen kan samenvoegen.

Wat betreft de hardware loopt de Wolfgang AT-AS53N voorop! Met een Dual Core Processor, worden zelfs de zwaarste mobiele toepassingen moeiteloos uitgevoerd en video’s worden vloeiend weergegeven. Vanwege de popup-and-play toepassing kan bovendien de video gewoon blijven spelen terwijl tegelijkertijd wordt ge-sms’t of op het internet gesurft. Om het toestel nog sneller te maken, is de boot acceleration functie toegevoegd: alleen de toepassingen die veel gebruikt worden zijn opgestart zodat er geen overbodige belasting op de processor is.

Gemak dient de mens. En de Wolfgang AT-AS53N heeft tal van handige shortcuts om het gebruiksgemak te optimaliseren. Zo is er bijvoorbeeld de gesture unlock: door op het gelockte scherm met de vinger een instelbaar symbool te schetsen, wordt direct de bijbehorende toepassing gestart! Hiermee behoort het eindeloos door menu’s bladeren om de juiste toepassing te vinden voorgoed tot het verleden. Verder heeft deze Phablet een Power Saving mode, waarmee de gebruiker middels een vooringesteld tijd schema bepaalde functies kan uitschakelen om accu capaciteit te besparen.

De Wolfgang AT-AS53N ligt 6 april in de schappen van de Aldi voor Euro 279,- en wordt geleverd met hoge capaciteit accu, een beschermhoes en een stylus.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel