En weer een supergoedkope Wolfgang bij de Aldi

De smartphone is in Nederland de status van gadget voor de trendy voorhoede ontstegen. Met de mogelijkheid tot browsen op het internet, whatsappen, een foto maken en navigeren is het een onmisbare alleskunner geworden. Een gebruiksvoorwerp waar niemand zonder kan. Reden voor supermarktketen Aldi om haar assortiment smartphones uit te breiden met een nieuw toestel waarmee iedereen uit de voeten kan.

De Wolfgang AT-AS45D1 ligt zaterdag  26 oktober voor de prijs van 149 euro bij Aldi in de schappen. Het toestel wordt omschreven als ‘lekker vlot’ en ‘bij uitstek geschikt voor de alledaagse dingen’. Daarmee lijkt Aldi zich zowel op de jongere, verwende smartphone-gebruiker als op de meer praktisch ingestelde ouderen te richten. Onlangs bleek uit onderzoek dat juist zij massaal overstappen naar zowel tablets als smartphones. Had begin dit jaar slechts 16 procent van de 65-plussers een mobiel toestel, nu beschikt een derde van hen over een smartphone.

Wat Aldi betreft hoeft ook in tijden van economische crisis de prijs geen reden te zijn om van de aanschaf van een smartphone af te zien. De supermarktketen heeft onder de naam Wolfgang inmiddels een breed assortiment van kwalitatief goede, betaalbare smartphones op de markt gebracht. Zowel toestellen voorzien van de nieuwste technieken –als de Wolfgang Quad Core die eerder deze maand in de winkel lag- als praktische alleskunners behoren tot de Wolfgang-familie.

De AT-AS45D1 heeft een qHD scherm van 4,5 inch en is voorzien van een groot, duidelijk scherm met goede kleuren en optimale inkijkhoek. Wolfgang spreekt van een ‘compleet’ toestel met een flink geheugen waarbij zowel de fotoliefhebber met de 5 Megapixel camera met autofocus en flitser als de gemiddelde spelletjesfan aan zijn trekken komt. En met de GPS vindt iedereen die mobiel wil navigeren, gemakkelijk zijn weg.

Zoals elk Wolfgang-toestel is ook de AT-AS45D1 simlockvrij en beschikt het over de mogelijkheid om met twee verschillende simkaarten zowel flexibel als voordelig te bellen en sms’en en browsen. Klanten van Aldi kunnen na aankoop van hun toestel terecht bij de in Nederland gevestigde service-afdeling van Wolfgang.

Specificaties van de AT-AS45D1 op een rij:
ALGEMEEN
Besturingssysteem
Android 4.2 (Jelly Bean)
Processor
MT 6572, 1.2 GHz Dual-Core Cortex-A7
Netwerk
GSM 900/1800/1900 MHz
Mobiel internet
UMTS 900/2100 MHz
SIM-kaart
2 SIM-kaarten: Dual Standby / One Talk
Geheugen
1 GB RAM, 4 GB ROM
Geheugenuitbreiding
Micro-SD (32 GB max.)
AFMETINGEN
Lengte
131 mm
Breedte
67 mm
Dikte
10.5 mm
Gewicht
158 gram (incl. accu)
ACCU (vast)
Vermogen
2050 mAh
Opladen
4 uur
Spreektijd
Max. 180 minuten
Standby-tijd
Max. 200 uur
SCHERM
Grootte
4.5 inch
Resolutie
960 x 540 (qHD)
Type
IPS
CAMERA
Achter-camera
5.0 Megapixel AutoFocus
Flits
Ja
Voor-camera
0.3 Megapixel
Flits
Nee
MULTIMEDIA
Muziek
Ondersteunt alle gangbare bestandsformaten
Film
Ondersteunt alle gangbare bestandsformaten
FM-Radio
Ja
AANSLUITINGEN
USB
Micro-USB
Headset
3.5 mm jack
VERBINDINGEN
Bluetooth
4.0
Wi-Fi
Ja, b/g/n met Tethering
GPS
GPS / A-GPS
ACCESSOIRES (in doos)
Stereo headset (koptelefoon met microfoon)
USB-kabel (USB/micro-USB)
USB-lader
Snelstartgids Garantiekaart
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel