Doro gaat nieuwe smartphones over-the-air voorzien van updates

Doro, wereldwijd marktleider op het gebied van extreem gebruiksvriendelijke mobiele telefoons, heeft een overeenkomst getekend met Red Bend Software voor het gebruik van firmware over-the-air (FOTA) update-technologie voor Doro’s smartphones. Via Red Bend kunnen Doro smartphone bezitters de nieuwste versies van Android downloaden op een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke manier. Dit zorgt ervoor dat Doro toestellen altijd up to date zijn en perfect blijven presteren.
Red Bend zal deze FOTA-service faciliteren, van hosting tot het leveren van de nieuwe software updates. De onlangs gelanceerde Doro Liberto® 810 beschikt al over deze functie. Dit nieuwe model verlegt grenzen door het concept van easy-to-use mobiele telefoons toe te passen in een moderne smartphone. Iedereen kan nu profiteren van de functies en vrijheid die een smartphone te bieden heeft. De Doro Liberto® 810 is extreem gebruiksvriendelijk, maar maakt tegelijkertijd gebruik van de meest recente technologie en heeft volledige toegang tot alle apps in Google Play™.
Thomas Bergdahl, VP Product Development bij Doro: “Doro is een pionier in de telecombranche. We hebben de markt voor “easy-to-use” smartphones gecreëerd en onze samenwerking met Red Bend helpt ons deze propositie uit te breiden. Er is een heldere toekomst voor beheerservices op afstand voor telefoons.”  
"Over-the-air updating is de meest efficiënte en betrouwbare manier om nieuwe software te leveren aan Android-toestellen, en niemand doet dit beter dan Red Bend. Door de samenwerking met Red Bend, kan Doro voortdurend haar smartphones updaten en innovatieve diensten leveren. Er ontstaat zo een uitzonderlijke gebruikerservaring waardoor klanten loyaal blijven ", aldus Dean Martin, vice president EMEA bij Red Bend Software.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel