Dividino Group een nieuwe distributeur in de telecombranche

Dividino Group BV, opgericht door Dave Stolk, Guido Verbeke en Jan Willem Hoffmann, heeft de ambitie te gaan bouwen aan een onderscheidend assortiment. Daarbij ligt de focus op kwaliteitsproducten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en goede margemogelijkheden voor wederverkopers. Dividino Group BV gaat in de Benelux van start met smartphone- en tabletmerk 'General Mobile' en producten van 'PanzerGlass'. Beide merken hebben in diverse landen al een zeer goede reputatie opgebouwd.

General Mobile

General Mobile is fabrikant van mobiele telefoons, smartphones en tablets. Door Dividino Group BV worden de Android smartphones 'General Mobile Discovery 1' en 'General Mobile Elite' alsmede de tablet 'General Mobile Discovery Tab 8”’ in de Benelux geïntroduceerd. Voor de General Mobile Discovery 1 en de General Mobile Discovery Elite komt in augustus de update naar Android 4.4.2 KitKat beschikbaar. In Turkije alleen al zijn in het afgelopen jaar meer dan een miljoen stuks van de ‘Discovery 1’ verkocht.

Dave Stolk, Managing Director van Dividino Group BV over General Mobile: "In het segment waarop wij de smartphones en tablets van General Mobile gaan richten, zijn wij zeker niet de enige. Ik durf echter wel te stellen dat we met de producten van General Mobile de meeste specs per euro bieden."

Winkeladviesprijzen:

General Mobile Discovery 1 -16GB               € 169,99

General Mobile Discovery Elite - 32GB         € 349,99

General Mobile Discovery Tab-8 -3G            € 169,99

PanzerGlass

Ook de unieke screenprotectors van het internationaal veelvuldig geprezen PanzerGlass zijn via Dividino Group BV in de Benelux beschikbaar. De screenprotectors van PanzerGlass onderscheiden zich van andere 'plastic' screenprotectors doordat deze gemaakt zijn van een speciaal bewerkt schokabsorberend glas.

De PanzerGlass screenprotectors zijn hiermee negen keer sterker dan gewoon glas. Allerlei tests hebben bewezen dat de smartphones intact blijven. Hierdoor worden dure reparaties of vervangen van het scherm vermeden. Daarbij hechten de PanzerGlass screenprotectors perfect aan het beeldscherm waardoor touchscreens de maximale aanraakgevoeligheid behouden.

PanzerGlass screenprotectors zijn nu al leverbaar voor de meeste smartphones en tablets van onder andere Apple, Samsung, LG, BlackBerry, Sony, HTC, Huawei, Microsoft, Dell, Nokia, ZTE, Lenovo en natuurlijk ook General Mobile.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel