Dit jaar zullen er 11 miljoen Samsung Galaxy Note 4 verkocht worden

In Duitsland is de Samsung Galaxy Note 4 al in de voorverkoop gegaan. Vanaf vandaag te bestellen bij onder MediaMarkt voor € 699. Verkrijgbaar in het zwart en wit. Verwachte leverdatum staat nu nog op 1 november 2014, maar dit kan zo maar eens naar voren schuiven.

De verwachtingen van analisten over de verkoop van de Samsung Note 4 zijn hooggespannen. Het is hun verwachting dat er dit jaar nog ruim 11 miljoen stuks van dit toestel wereldwijd verkocht gaan worden. Ter vergelijking: vorig jaar zijn er in  de eerste 60 dagen na lancering 10 miljoen Note 3 smartphones verkocht. Men denkt dat er dit keer net iets meer Notes over de toonbank gaan.

Dezelfde analisten denken dat er van de Samsung Note Edge veel minder toestellen verkocht gaan worden.’ Slechts’ 1 miljoen stuks nog dit jaar. Allereerst is het aantal beschikbare toestellen veel kleiner, omdat het moeilijk is om voldoende speciale schermen – het hoofdscherm heeft aan de rechterzijde een bijschermpje – te produceren. Daarnaast is de Edge niet wereldwijd beschikbaar.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel