Desire 820 eerste HTC 64-bit HTC smartphone

HTC

HTC, wereldwijd leider in mobiele innovatie en design, kondigt de HTC Desire 820 aan. De opvolger van de HTC Desire 816 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 615 processor, met 4G LTE Cat 4-connectiviteit en 64-bit, multi-core CPU. Deze nieuwe toevoeging aan de HTC Desire-serie zorgt er met indrukwekkende snelheid en een glashelder 5,5 inch high definition-scherm voor dat je je belangrijkste content altijd binnen handbereik hebt. Met een hoogwaardige camera-ervaring en krachtig geluid via HTC BoomSound zet de stijlvolle HTC Desire 820 een nieuwe standaard voor midrange-telefoons. 

"Onze nieuwste HTC Desire-telefoon brengt precies wat liefhebbers van entertainment zoeken: een krachtige, snelle, stijlvolle telefoon die hun favoriete content biedt op een groot scherm", zegt Mark Moons, General Manager HTC Western Europe. "Met de HTC Desire 820 hebben we de beste technologie gecombineerd met de beste entertainment-ervaring, omhuld door een aantrekkelijk design."

Premium camera voor beste selfies
Om de beste selfies te kunnen maken is de HTC Desire 820 uitgerust met een 8MP front-facing camera. Hiermee maak je indrukwekkende beelden van jezelf en je vrienden. Je kunt de foto-ervaring verder optimaliseren en jouw gezicht combineren met dat van een vriend of beroemdheid. Met realtime ‘Live Make-up’ kun je het gewenste correctieniveau voor de gladheid van je huid instellen, voordat de foto wordt gemaakt. Verder stelt ‘Photo Booth’ je in staat verschillende momenten samen te vatten in één beeld.

De 13MP-camera met BSI-sensor aan de achterzijde neemt indrukwekkende foto’s zowel gedurende de dag als bij weinig licht. Zo weet je zeker dat altijd alle details worden vastgelegd, ook wanneer je foto’s neemt tijdens een avondje uit met vrienden en/of vriendinnen. Als fotograferen niet je sterkste kant is, houd dan je vinger op de sluiterknop om serieopnamen te maken. Dit is een ideale optie om snel bewegende objecten te fotograferen en later de beste foto te selecteren.

Geavanceerde technologie voor uitstekende prestaties
Met de aanwezige Snapdragon 615 processor biedt de HTC Desire 820 supersnelle Cat 4 4G-connectiviteit met snelheden tot 150 Mbps (megabit per seconde)[1]. De geïntegreerde LTE-modem en de nieuwste high performance multi-core 64-bit processor stelt je in staat om probleemloos muziek en films te streamen en gelijktijdig moeiteloos verschillende social feeds bij te houden. De processormogelijkheden van Qualcomm Technologies, met speciale performance- en low power-clusters, zorgen ervoor dat het toestel onder alle omstandigheden maximale prestaties levert en het toestel efficiënt  omgaat met de batterij, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de telefoon. 

Ga op in je favoriete content
Waar je je ook bevindt, met de HTC Desire 820 kun je volledig opgaan in jouw favoriete content. Of het nu gaat om gamen, TV kijken of het creëren van video- en foto content met Zoe Highlights, door het heldere geluid van de speakers aan de voorzijde en de versterkers van HTC BoomSound waan je je in een andere wereld. Het levendige 5,5 inch scherm brengt bovendien entertainment op hoog niveau, bijvoorbeeld wanneer je TV en/of films kijkt of je favoriete muziek deelt met vrienden.

Stijlvol design
De HTC Desire 820 levert niet alleen indrukwekkende prestaties, ook het design is krachtig en stijlvol. Op de behuizing van policarbonaat is HTC’s ‘double shot’-kleurtechnologie toegepast. Hiermee heeft HTC een tweekleurige unibody gecreëerd. Rond de camera, flitser en knoppen is een uitgesproken gekleurde rand aangebracht die natuurlijk samensmelt met de kleur van de rest van het toestel. Hiermee ontstaat een stijlvol uiterlijk waarmee je je duidelijk onderscheidt van de massa.

Daarnaast is voor de HTC Desire 820 een HTC Dot View retrostijl-cover beschikbaar. Hiermee heb je snel toegang tot je telefoon, zelfs als de cover gesloten is. Je kunt met een simpele swipe inkomende oproepen beantwoorden en berichten en notificaties ontvangen. Met 18 thema’s en de optie om een foto uit je galerij toe te voegen, creëer je bovendien een eigen Dot View wallpaper die past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Beschikbaarheid
De HTC Desire 820 is naar verwachting vanaf januari 2015 in Nederland beschikbaar. 

Door: persbericht

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel