De nieuwe Huawei Ascend G7 vanaf vandaag te koop voor

De Ascend G7, de nieuwe veelzijdige smartphone van Huawei, valt in eerste instantie vooral op door zijn premium, elegante metallic ontwerp. De G7 is uitgerust met een groot 5,5-inch HD scherm, is slechts 7,6 mm dun, weegt 165 gram en heeft een achterkant die volledig uit fraai, robuust metaal bestaat. 
Maar ook onder de motorkap schuilt een zeer complete hoogwaardige smartphone. Het toestel draait op een krachtige Qualcomm quad-core 1,2 GHz processor, heeft 2 GB werkgeheugen, 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 32 GB via MicroSD) en is uitgerust met een krachtige 3000 mAh batterij.
 De Ascend G7 heeft twee uitstekende camera’s aan boord, een 13 MP camera aan de achterzijde, en een 5 MP front camera. Het toestel draait op Android 4.4 en is voorzien van de nieuwste Huawei Emotion UI, EMUI 3.0. De G7 is verder uitgerust met een aantal slimme optimalisatie software tools voor onder andere energiebesparing en fotografie. De smartphone ondersteunt NFC en kan dankzij de 4G LTE-connectiviteit snel en betrouwbaar downloaden en uploaden.
 De Huawei Ascend G7 heeft alles wat je van een moderne smartphone mag verwachten, en komt uitgerust in een premium jasje op de markt voor de zeer zachte prijs van 299 Euro. De G7 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren moonlight silver en space gray

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel