De nieuwe CAT B100 kan tegen een stoot

In Las Vegas, tijdens de CES 2014, heeft  Bullitt Mobile, dat wereldwijd een licentieovereenkomst heeft met CAT® om telefoons en accessoires te verkopen, bekend gemaakt dat het bedrijf met een nieuwe robuuste feature telefoon komt: de CAT B100. Deze stuitertelefoon is vanaf vandaag te koop in Europa.

Het toestel, dat (spat)waterbestendig is, beschikt over de mogelijkheid om ook op zeer lawaaiige plaatsen, zoals bijvoorbeeld een bouwplaats, probleemloos te bellen met de unieke 'noise cancelling'-functionaliteit van de microfoon. Hierdoor behoren storende achtergrond geluiden tot het verleden. Daarnaast kun je de B100 zelfs met handschoenen makkelijk bedienen omdat het toestel over grote toetsen beschikt.

De CAT B100 is bestand tegen een val van 1,8 meter, een verblijf onder water op één meter diepte voor 30 minuten en een temperatuur van miniaal - 25°C en + 55°C. Daarnaast zorgt de batterij van 1150 mAh voor maar liefst 10 uur spreektijd. Het toestel heeft een 2,2"scherm en een 3 MP camera en is natuurlijk weer een grote concurrent voor Sonim, de marktleider in dit segment. Op dit moment is er nog geen prijs bekend. In Nederland wordt CAT verkocht door Ingram Micro.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel