De kerstman gaat uit zijn bol bij ALDI met quad-core smartphone voor

De nieuwste technieken werden duur betaald. Wie vorig jaar de eerste Quad Core smartphone die in Nederland op de markt verscheen kocht, betaalde daarvoor met minimaal 650 euro de hoofdprijs. Want voor hetzelfde geld kan de prijsbewuste consument nu drie Quad Core toestellen kopen. En dan houdt hij nog vijftig euro over ook. De Wolfgang AT-AS45qHD wordt wegens succes herhaald op woensdag 18 december en is nu nog uitgebreider. Voor nog geen tweehonderd euro krijgt de consument naast het toestel er ook nog een paar kerstcadeaus bij, namelijk een gratis 8 GB SD kaart en een bescherm hoesje.

Wat het forceren van een prijsdoorbraak betreft, heeft Aldi een naam hoog te houden. Eerder al was de supermarkt de eerste in Nederland die met Wolfgang de Android smartphone met Dual Core processor onder de prijs van honderd euro dook. Nu is dan het Quad Core-segment aan de beurt. Met de Wolfgang AT-AS45qHD voor de prijs van 199 euro legt Aldi de lat voor budget-smartphones opnieuw een stukje hoger.

Dankzij de vier kernen en 1GB werkgeheugen in de processor reageert de qHD supersnel tijdens het browsen of spelen van games. Wolfgang zelf omschrijft de qHD als een ‘vlot, no-nonsens toestel dat niet snel in de stress raakt bij het multi-tasken’. Met de 8 Megapixel Back Camera met flitser en een 3 Megapixel front camera –fijn om te skypen of een foto van jezelf te maken- mikt Wolfgang niet alleen op de prijsbewuste particulieren maar ook op trendgevoelige jongeren en de zakelijke gebruikers.

Wolfgang staat bekend als het smartphone-merk van Aldi. Het merk staat voor eerlijke, hoogstaande hightech producten voor een betaalbare prijs en werd vooral bekend door de voor haar zo karakteristieke dual-sim mogelijkheid. Klanten van Aldi kunnen na aankoop van hun toestel terecht bij de in Nederland gevestigde service-afdeling van Wolfgang.

Specificaties van de AT-AS45qHD op een rij:

 

  • Quad Core 1.2 GHzMT6589
  • 8Mp Back Camera met flitser én 3Mp front camera
  • Android 4.2
  • 4,5 inch qHD IPS beeldscherm
  • Resolutie 960 x 540 (qHD)
  • SlideIT keyboard geïnstalleerd
  • GPS
  • Spraakherkenning voor invoer van tekst
  • Maximale stand-by tijd 240 uur
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel