De beste entertainment, overal en altijd met de Liquid Z500 smartphone van Acer


We zijn iedere dag onderweg. Onze levens zijn snel en zitten vol verrassingen. Natuurlijk moet onze smartphone dat bijhouden! Het maakt niet uit of we nu naar muziek willen luisteren op de fiets, of video's willen bekijken in het vliegtuig. De Liquid Z500 van Acer is klaar om u te vermaken op ieder punt in uw leven.

Liquid Z500 - echt geluid en prachtig vormgegeven
De Liquid Z500 verrast met geweldige functies als het op geluid aankomt: Voor muziekprestaties is er CD-kwaliteit  en er is absoluut geen verlies voor een gegarandeerde muzieksensatie waar ook ter wereld. Voor zowel muziekliefhebbers als filmfans zijn externe luidsprekers overbodig, omdat de Liquid Z500 krachtige en geavanceerde luidsprekers aan de voorzijde heeft die een verbazingwekkend geluid geven met DTS Studio Sound. Ervaar een compleet nieuwe geluidservaring!

Een ontmoeting met vrienden van vroeger, de volgende familiebijeenkomst of gewoon de perfecte zonsondergang, er zijn veel situaties waarvoor de camera van uw smartphone direct gebruiksklaar moet zijn. En de Liquid Z500 is dat zeker: Een heldere camera en een briljant 5 inch HD scherm met IPS-technologie met 900:1 high contrast staat er voor garant dat uw herinneringen er net zo mooi uitzien op een foto als in het echt. En de 8MP autofocuscamera met F2.0 sluiter biedt de beste kwaliteit bij weinig licht. Acer Bright Magic geeft nog betere foto's bij weinig licht door het versterken van de helderheid en tegelijkertijd de ruis op te heffen. De Liquid Z500 is ook uitgerust met een 2MP front facing camera.

En laten we het eens hebben over de vormgeving: De behuizing van de Liquid Z500 is slank en glad, ligt goed in de hand en is makkelijk mee te nemen. De smartphone is maar 8,65 mm dik. Het slanke en tactiele ontwerp is de kers op de taart en de Liquid Z500 wordt geleverd in twee elegante en nieuwe kleuren: Titanium Black en Sandy Silver.

Beschikbaarheid & prijzen
De Acer Liquid Z500 is vanaf 15 september 2014 beschikbaar in EMEA met prijzen vanaf €149.

Door: persbericht

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel