De 5" Wolfgang AT-AS50SE walst de Aldi vanaf zaterdag weer plat

Goed nieuws van Aldi. De door Telebeeld als excellent geteste AT-AS50SE komt terug bij de Aldi. Dus weer een kans om deze supersnelle 5" Wolfgang voor slechts € 339 op de kop te tikken. Kijk voor onze review nog even op de onderstaande pagina:

http://www.telebeeld.nl/actueel/reviews/nieuwe-wolfgang-super-smartphone-walst-de-aldi-plat

Hieronder het volledige persbericht van Aldi en AT over deze vertrouwde Wolfgang.

-----------------------

Niet alleen de op praktisch nut gerichte particulier maar  ook de veeleisende zakelijke smartphone-gebruiker koopt zijn toestel steeds vaker in de supermarkt. Bij Aldi was de vraag naar één van de meest geavanceerde Wolfgang-modellen, de AT-AS50SE, een Android krachtpatser met Quad Core Processor, zo groot dat het toestel  Zaterdag 26 oktober opnieuw in de schappen verschijnt.

Aldi heeft met Wolfgang inmiddels een hele range aan betaalbare smartphones in huis. Daarmee richt de supermarktketen zich zowel op de praktische gebruiker als op de veeleisende voorhoede van smartphone-gebruikers. Zowel consumenten als zakelijke gebruikers komen met de meest geavanceerde Wolfgang-toestellen aan hun trekken. Zowel de Wolfgang Phablet AT-AS53N als de Wolfgang AT-AS50SE behoren tot het hoogste segment in de Wolfgang-range. De Wolfgang AT-AS50SE ligt vanaf zaterdag 26 oktober weer bij Aldi in de schappen.

Het toestel beschikt over indrukwekkende specificaties en blinkt uit in het voor de Wolfgang telefoons bekende gebruiksgemak. Omdat deze Simlock vrije telefoon over een Dual-Sim beschikt, is netwerk dekking verzekerd: gebruik het netwerk met de beste dekking, of met de laagste tarieven. Of kies ervoor om één nummer privé en één nummer zakelijk te gebruiken. Zelfs een Micro Simkaart kan gebruikt worden in deze smartphone, zodat de overstap van een non-Android telefoon nog gemakkelijker gemaakt wordt.

De AT-AS50SE is een High-End smartphone met een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Het toestel heeft een 5 MegaPixel front camera met een single-LED flitser en 13 MegaPixel camera met een dual-LED flitser én USB-host functionaliteit. Dit laatste betekent dat met behulp van de adapterkabel direct een USB apparaat op de telefoon kan worden aangesloten. Dat kan een USB stick zijn, om eenvoudig de foto’s van het toestel te downloaden, maar ook een toetsenbord of een muis voor gemakkelijke bediening.

Naast de 5 MegaPixel front camera met fixed-focus, beschikt de AT-AS50SE over een 13 MegaPixel camera met als unieke eigenschap een Auto-Focus functie. Deze Wolfgang heeft dus twee high-end camera’s in één toestel die niet onderdoen voor een semi-professionele digitale fotocamera. Het fenomenale scherm met een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels toont alle foto’s haarscherp en kraakhelder zoals ze bedoelt zijn. Met een geheugen van 16gB loopt deze Wolfgang ver voor op vele van zijn duurdere collega’s. Met groot gemak sla je duizenden foto’s en zelfs complete films op deze smartphone op.

 

De Wolfgang AT-AS50SE loopt ook met zijn supersnelle Quad Core Processor voorop. De zwaarste mobiele toepassingen worden moeiteloos uitgevoerd en video’s worden vloeiend weergegeven in full-HD kwaliteit. Uitgevoerd met de Bluetooth RSAP standaard wordt het koppelen van de telefoon aan uw auto kinderlijk eenvoudig. Het toestel maakt gebruikt van HSDPA+, een snellere variant van 3G, wat supersnel downloaden van grote bestanden mogelijk maakt.

Klanten van ALDI kunnen na aankoop van hun toestel bij Wolfgang terecht voor service. Wolfgang heeft in Nederland een team van deskundige, goed opgeleide medewerkers in huis die via de servicelijn de consument met raad en daad bijstaan. Ook werkt Wolfgang voortdurend aan software- updates voor eerder geïntroduceerde producten zodat gebruikers langer verzekerd zijn van een actueel toestel. 

De prijs van de AT-AS50SE is Euro 339.-.

 

Specificaties:

ALGEMEEN

Besturingssysteem

Android 4.2 (Jelly Bean)

 

Processor

MT 6589 T, 1.5 GHz Quad-Core

 

Netwerk

GSM 900/1800/1900 MHz

 

Mobiel internet

UMTS 900/2100 MHz (Max. snelheden: 11.5 Mbps uplink, 42.2 Mbps downlink)

 

SIM-kaart

2 SIM-kaarten (SIM + micro-SIM): Dual Standby / One Talk

 

Geheugen

1 GB RAM, 16 GB ROM (+/- 11 GB vrij beschikbaar)

 

Geheugenuitbreiding

N.v.t.

 

 

 

AFMETINGEN

Lengte

144 mm

 

Breedte

68.9 mm

 

Dikte

8.8 mm

 

Gewicht

155 gram (incl. accu)

 

 

 

ACCU (vast)

Vermogen

2300 mAh

 

Opladen

4 uur

 

Spreektijd

Max. 360 minuten

 

Standby-tijd

Max. 200 uur

 

 

 

SCHERM

Grootte

5.0 inch

 

Resolutie

1920 x 1080 (Full HD)

 

Type

IPS-LCD

 

 

 

CAMERA

Achter-camera

13.0 Mpx AutoFocus

 

Flits

Ja, Dual-LED

 

Voor-camera

5.0 Mpx FixedFocus

 

Flits

Ja, Single-LED

 

 

 

MULTIMEDIA

Muziek

Ondersteunt alle gangbare bestandsformaten

 

Film

Ondersteunt alle gangbare bestandsformaten

 

FM-Radio

Ja

 

 

 

AANSLUITINGEN

USB

Micro-USB 2.0

 

Headset

3.5 mm jack

 

 

 

VERBINDINGEN

Bluetooth

4.0

 

Wi-Fi

Ja, b/g/n met Tethering

 

GPS

 

GPS / A-GPS / EPO

ACCESSOIRES (in doos)

 

Stereo headset (koptelefoon met microfoon)

 

 

USB-kabel (USB/micro-USB)

 

 

USB-lader (1000 mAh)

 

 

OTG-kabel (adapter USB/micro-USB)

Snelstartgids

Garantiekaart

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel