Capestone gaat robuuste Energizer telefoons distribueren

Capestone gaat robuuste Energizer telefoons distribueren in Nederland. Daarmee voegt de distributeur uit Nieuwegein een groep hoogwaardige mobiele telefoons toe aan haar brede assortiment robuuste feature phones en smartphones.

Energizer is wereldwijd bekend om haar batterijen en micro SD kaarten. Met de robuuste telefoons wil de fabrikant consumenten gebruiksgemak, een mooi en functioneel ontwerp en ultieme betrouwbaarheid bieden. 

Gevarieerd aanbod aan robuuste telefoons
“Energizer is een perfecte aanvulling op ons huidige assortiment aan robuuste telefoons”, zegt Capestone’s category manager Patrick Eijsackers. “Energizer heeft een gevarieerd aanbod; dat betekent meer keus voor eindgebruikers en extra verkoopkansen voor resellers.”  

Energizer portfolio
Capestone neemt om te beginnen drie telefoons op in het portfolio:

  • Energizer Energy 100, robuuste feature phone
  • Energizer Energy 400 LTE, robuuste 4G smartphone
  • Energizer Energy 520 LTE, geavanceerde en extreem robuuste 4G smartphone

Deze toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar. Later dit jaar volgen er nog enkele nieuwe modellen die Capestone ook in het portfolio zal opnemen.

Krachtige batterijen
De Energizer Energy toestellen doen hun naam eer aan wat betreft de batterijen. Bij de Energy 100 is de spreektijd maar liefst 11 uur (1500mAh), de zeer geavanceerde Energy 520 LTE hoeft pas na 15 uur weer opgeladen te worden (4000 mAh). 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel