Betaalbare ACER Liquid Z410 vanaf februari te koop

Met de Liquid Z410 maakt Acer snelheid en kracht bereikbaar voor het grote publiek. Deze smartphone heeft een superkrachtige 64-bits quad-core-processor en ondersteunt 4G LTE-connectiviteit (categorie 4), om zo ongeveer overal ter wereld snel te kunnen surfen, te kunnen streamen en te kunnen downloaden en dus om taken altijd snel en overzichtelijk te kunnen beheren. Dankzij de krachtige Mali-760 grafische chip staat de Liquid Z410 bovendien garant voor hoogwaardige beelden en vlekkeloze grafische prestaties, voor een soepel werkende gebruikersinterface. Acer weet dat smartphones de ogen en oren van de gebruiker zijn en gaf de Liquid Z410 daarom een batterij die tijdens gesprekken tot maar liefst 5,5 uur meegaat en in stand-by tot wel 400 uur. Direct onder de camera, in een elegant stofpatroon, bevindt zich de AcerRAPID-toets, waarmee de gebruiker met één druk op de knop allerlei - instelbare - handelingen kan uitvoeren. De AcerRAPID-toets maakt de telefoon gemakkelijk, snel, flexibel en op een persoonlijke manier met één hand te bedienen. Met Acer QuickTouch is de Liquid Z410 bovendien met één beweging van de vinger snel te bedienen. Zo kan de muziekspeler vanuit het vergrendelscherm worden geopend met een Z-beweging, wordt met een veeg naar links of rechts het vorige of volgende nummer gestart, kan de gebruiker de camera openen met een C-beweging en zijn functies voor het kiezen van een telefoonnummer te openen met een V-beweging. Samen zorgen AcerRAPID en QuickTouch ervoor dat de gebruiker met de Liquid Z410 sneller dan ooit dingen voor elkaar krijgt.

Multimediamaatje

Op het 4,5-inch IPS qHD-scherm met 245 ppi ziet elke selfie die met de 2-MP breedbeeldcamera (80°) op de voorkant is gemaakt er haarscherp uit. De 5-MP camera op de achterkant stelt automatisch scherp en heeft een LED-flitser. Deze camera was voor Acer een van de belangrijkste elementen in de ovan de Liquid Z410: een camera met een gloednieuwe gebruikersinterface waarmee gebruikers snel instellingen kunnen aanpassen en in verschillende modi foto's kunnen maken. De camera heeft ook verschillende vooraf geïnstalleerde modi waarmee herinneringen gemakkelijker dan ooit kunnen worden vastgelegd. Zo maakt de modus Presentation het heel gemakkelijk om notities te maken door foto's op een vel papier of een scherm om te zetten in JPG-, PDF- of PPT-bestanden; Dual Shot geeft gebruikers de mogelijkheid om collages te maken van gelijktijdige opnamen of video's van de voor- en achterkant camera's voor beeld-in-beeld en video-in-video. Ten slotte is de camera van de Liquid Z410 spraakgestuurd, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op het onderwerp in plaats van op de technische kant van het verhaal. Met "Cheese" maakt de gebruiker een foto en met "Selfie" wordt overgeschakeld naar de camera aan de voorkant, waarna na drie seconden een foto wordt gemaakt. Voor een complete multimediabeleving is de Liquid Z410 voorzien van een luidspreker aan de voor met DTS Studio Sound, voor een verbazingwekkend stereogeluid en een weids, ruimtelijk effect. DTS Studio Sound vergroot het geluidsveld, maakt stemmen helderder en realistischer en details natuurlijker en brengt daarmee een professionele bioscoopervaring naar de Liquid Z410.

Mooi van buiten én van binnen

De Liquid Z410 heeft niet alleen exclusieve camerafuncties, maar is ook nog eens compatibel met de beste technologieverbeteringen van Acer. AcerEXTEND (2) geeft gebruikers - bekabeld of draadloos - volledige controle over hun smartphone via hun Windows-pc. Zo kunnen ze tekst invoeren op het toetsenbord, bestanden slepen en neerzetten en op een totaal nieuwe manier multitasken. Acer QuickMode komt in verschillende scenario's van pas: een kind dat voor het eerst een smartphone gaat gebruiken, een oudere op zoek naar een groot, helder scherm met duidelijke tekst, enzovoort.

Verkrijgbaarheid

De Acer Liquid Z410 is met ingang van eind februari vanaf € 129,- verkrijgbaar in Benelux.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel