Apple moet betalen

Dekking voor service en ondersteuning

De meest Apple-producten worden geleverd met gratis technische ondersteuning gedurende 90 dagen en een 1-jarig beperkte garantie. Controleer eerst de status van uw dekking.

Dus ook in Nederland handelt Apple in strijd met de Europese regelgeving. Eerder dit jaar is Apple hiervoor al op haar vingers getikt. Zo was het bijvoorbeeld niet mogelijk om in het buitenland gekochte iPhones in Nederland te laten repareren. Sinds maart is dit nu wel mogelijk. Hiervoor is onder andere het bekende Rijswijkse reparatiebedrijf Solid Vision aangesteld. Via hun website www.gsmrepareren.nl is het mogelijk om je defecte telefoon, ook je iPhone, in te sturen. Wil je direct geholpen worden dan hebben zij zelfs een carry-in service in hun Walk-in Center. U kunt hier uw mobiele telefoon voor reparatie afleveren.

2011 was zo en zo het jaar waarin Apple heel veel bij rechtszaken betrokken was. Niet alleen de talrijke patentkwesties met onder andere Samsung en HTC, maar ook voor het maken van vermeende prijsafspraken met vijf internationale boekuitgevers. Hierover moet nog een vonnis worden uitgesproken.

De redactie
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel