ALDI komt met telefoon voor

ALDI komt weer met een goed geprijsde dual-sim telefoon. Vanaf woensdag 22 januari 2014 is de Wolfgang AT-B26D voor nog geen € 50 te koop. Dit is echt een entry-level model waarmee je vooral of eigenlijk alleen maar kunt bellen. Verwacht niet al teveel fratsen maar gewoon een degelijk instap-model telefoon. In tegenstelling tot de meeste Wolfgang smartphones is dit geen Android toestel.

Wat zegt ALDI zelf?

De honger naar budget telefoons is nog altijd niet gestild. Veel consumenten worden steeds kritischer ten aanzien van de prijs. Reden voor supermarktketen Aldi een supervoordelige Wolfgang GSM-telefoon op de markt te brengen in het instap-segment van de mobiele telefonie-markt.

De Wolfgang AT-B26D ligt vanaf woensdag 22 januari bij Aldi in de schappen. Het toestel is er een uit de categorie "geen fratsen", maar is ongeëvenaard in waar hij voor gemaakt is: telefoneren – zo lang als je maar wilt, als het aan de krachtige batterij ligt die erbij wordt geleverd. En dat voor een winkelprijs van nog geen € 50. De vorige budget telefoon was zo snel uitverkocht dat Aldi besloten heeft opnieuw een model aan dit instap-segment toe te voegen. De supermarktketen komt daarmee slim tegemoet aan de aanhoudende vraag.

De Wolfgang AT-B26D is een eenvoudig maar luxueus ogend en doeltreffend toestel dat door zijn formaat en gewicht lekker handzaam is. Het toestel is uitgevoerd met een handige zaklampfunctie en de standby-tijd van gemiddeld twee weken (!) is indrukwekkend te noemen. De kleine krachtpatser is uitgevoerd met Bluetooth 2.1 waardoor je gemakkelijk een draadloze verbinding kunt creëren tussen je notebook, PC en andere randapparatuur waarmee een Bluetooth-verbinding is te leggen. Met de 2.1-standaard zijn overdrachtssnelheden tot 3 Mbps mogelijk binnen een gebied van 10 meter.

Zoals het een Wolfgang telefoon betaamt, is de AT-B26D SIM-lockvrij en beschikt hij over Dual-SIM feature. Daarnaast is het toestel geschikt voor "NL-Alert", heeft het zeer lage SAR-waarden en is het uitgerust met de geluidsbegrenzer die in Europese wetgeving is vastgelegd om gehoorbeschadiging te voorkomen.

De prijs van de AT-B26D is € 49,99.

Belangrijkste specificaties van de AT-B26D: 

Processor

MT 6250D 260 MHz

GSM-banden

900/1800 MHz

Geheugenuitbreiding

Micro-SD (16 GB max.)

Schermgrootte

2.6 inch TFT kleurenscherm

Schermresolutie

QVGA 240 x 320

Camera

0.3 Mpx (VGA)

Bluetooth

2.1

Overige functies

Dual SIM (Dual Standby / One Talk), zaklamp, muziekspeler

Afmetingen

124 x 64 x 11 mm

Gewicht

140 gram

Batterij

2100 mAh (standby-tijd van 2 weken!)

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel