ALDI introduceert Wolfgang 4.5" smartphone

Met een scherm van 4.5", Android 4.0, 20GB geheugen én een snelle 1GHz Dual Core processor, brengt ALDI vanaf zaterdag 27 oktober het topmodel in de Wolfgang-reeks op de markt. Met een kwaliteit, vormgeving en specificaties die volgens de fabrikant niet onderdoen voor vergelijkbare veel duurdere Koreaanse smartphones, is deze Wolfgang met 229 euro opvallend scherp geprijsd. 

"Prijsdoorbraak in topsegment"
Eric Schouten, CEO van Wolfgang-leverancier Ambiance Technology, spreekt zelfs van een "Prijsdoorbraak in het topsegment". Schouten: "Deze smartphones worden wereldwijd in grote aantallen verkocht, wat gunstig is voor de prijs. Bovendien heeft het merk geen torenhoge marketingbudgetten en ook geen peperdure infrastructuur. Dat betekent dat we in vergelijking met de grote Koreaanse merken, dezelfde hoge kwaliteit kunnen bieden tegen een aanzienlijk lagere prijs."

Twee camera's
Deze Wolfgang 4.5" Special Edition heeft twee camera's met een resolutie van 8 Mp aan de achterzijde en 3 Mp aan de voorzijde. Image edit en een flitser zorgen voor perfecte foto's. De 1GHz Dual Core processor zorgt voor extra rekenkracht en een snellere verwerking van onder andere 3D graphics voor het spelen van de nieuwste games. 

Special Edition achterkanten
Wolfgang levert bij deze Special Edition een 16GB TF card van Sandisk waarmee de gebruiker totaal 20GB tot zijn beschikking heeft. Daarnaast zijn de hoogwaardige in ear oordopjes standaard meegeleverd en wordt het toestel in een beschermhoesje verpakt. Bij het toestel worden drie extra achterkanten geleverd, waarmee iedere gebruiker zijn of haar Special Edition een persoonlijk tintje kan geven. 

Groot HD scherm
Het toestel is voorzien van een helder en groot 4.5" multitouch QHD scherm met een resolutie van 960*540 pixels. Mede door de 2.000mHa accu is een lange standby tijd gegarandeerd.
Handelsmerk van Wolfgang zijn de dubbele 3G sim-slots. Ook dit 4.5" toestel is daarvan voorzien, handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, Witte usb kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie. 

Keuzevrijheid
Het simlockvrije toestel heeft een zogeheten 'clean installation'. Wolfgang kiest ervoor om geen apps voor te installeren en de gebruiker de keuzevrijheid te geven. Wel wordt standaard het gebruiksvriendelijke SlideIT toetsenbord voor geïnstalleerd, met vier talen woordenboek dat een zeer snelle tekstinvoer mogelijk maakt. Opties als 'Face unlock' zijn direct beschikbaar. 

De Wolfgang AT-AS45SE is vanaf zaterdag 27 oktober exclusief verkrijgbaar bij de filialen van supermarktketen ALDI.

Specificaties op een rij
- 20GB geheugen totaal
- 8Mp én 3Mp camera
- Dual core processor met 3D accelerator voor games
- Extra helder HD scherm
- Hoogwaardige in ear (witte) headset
- 4 achterkanten: ieder zijn of haar stijl
- Hoge capaciteit accu met lange stand-by tijd
- Beschermhoesje
- Witte USB kabel en platte lader
- Gratis 16GB TF kaart van het merk SANDISK
- Pre installed SlideIT keyboard voor extra snelle tekst ingaven
- Standaard 4 talen woordenboek
- 2 jaar volledige garantie
- Opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige chipset

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel