Aldi flikt het weer

De Aldi doet het weer. Vanaf komende zaterdag 31 augustus is de AT-AS43D4 weer te koop. Waarschijnlijk één van de populairste Wolfgang smartphones. Kenmerkend voor AT, de fabrikant van de Wolfgang, is dat zij  voortdurend met verbeterde toestellen komen, voortbordurend op hun eerdere succes. Zo is dit alweer het vierde model in deze serie.

Telebeeld heeft eigenlijk maar twee opmerkingen over de Aldi toestellen. De kwaliteit van het scherm is vaak wat minder, met als keerzijde natuurlijk de bijzonder aantrekkelijke prijs van € 169. Immers het scherm bepaalt in hoge mate de prijs van een toestel. En wanneer krijgen de toestellen nu eens normale namen? De Wolfgang AT-AS43D4 bekt toch niet lekker? Wat dacht je van bijvoorbeeld de Symfonie?

Hieronder het volledige persbericht inclusief specificaties van AT.

---------------------------

Tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen een smartphone aanschaffen. Hightech in de supermarkt. De tijden dat consumenten voor technisch geavanceerde producten overgeleverd waren aan de deskundigheid van de speciaalzaak, lijken definitief voorbij. Bij Aldi zijn de Wolfgang smartphones niet aan te slepen. Voor de derde keer in korte tijd komt de supermarkt in actie met een nieuwe versie van een succesvol Wolfgang-model.

De Wolfgang AT-AS43D4 ligt zaterdag 31 augustus bij Aldi in de schappen. Het toestel is het vierde model in een serie die begin vorig jaar zijn debuut in de supermarkt maakte. De toestellen waren zo snel uitverkocht dat Aldi besloten heeft opnieuw een geactualiseerde versie van het model op de markt te brengen. De supermarktketen komt daarmee tegemoet aan de aanhoudende vraag naar budget­telefoons, betaalbare smartphones die worden geleverd met het Android-besturingssysteem.

De smartphone doet het in het supermarktkanaal goed, constateert oprichter en mede-eigenaar Eric Schouten van Wolfgang-leverancier Ambiance Technology. Deels is dat te danken aan de toenemende gebruikersvriendelijkheid van smartphones. “Ook de AT-AS43D4 is weer een technisch hoogstaand product waarmee je wereldwijd kunt bellen en internetten. Maar van die technische complexiteit merkt de consument niets. Die wil en krijgt een toestel dat hij meteen kan gebruiken, zonder eerst een vuistdikke gebruikershandleiding te moeten doorworstelen.”

Daarnaast neemt volgens Schouten ook het aantal ervaren smartphone-gebruikers onder consumenten toe. “Mobiel-schuwe consumenten zie je nauwelijks meer. De smartphone wordt steeds meer een gebruiksvoorwerp. Hij moet goed zijn en voorzien zijn van de meest actuele specificaties. Maar tegelijkertijd ook betaalbaar.”

Klanten van Aldi kunnen na aankoop van hun toestel bij Wolfgang terecht voor de aftersales service. Wolfgang heeft een team van deskundige, goed opgeleide medewerkers in huis die via de service lijn de consument met raad en daad kunnen bijstaan. Ook werkt Wolfgang voortdurend aan software-updates voor eerder geïntroduceerde producten zodat gebruikers langer verzekerd zijn van een actueel toestel.

De Wolfgang AT-AS43D4 is SIM-lockvrij en beschikt het over de voor Wolfgang inmiddels karakteristieke Dual-SIM-mogelijkheid. Met de Quad-band GSM- en Tri-Band UMTS-verbinding zijn deze toestellen ook geschikt om wereldwijd te gebruiken. Mede door het slanke design en kwalitatief hoogwaardige scherm is dit een uitstekend toestel voor intensief dagelijks gebruik. De prijs van de AT-AS43D4 is Euro 169,00.

 

Specificaties van de AT-AS43D4:

ALGEMEEN

Besturingssysteem      Android 4.1 (Jelly Bean)

Processor                    MT 6577 T, 1.2 GHz Dual-Core

Netwerk                      GSM 850/900/1800/1900 MHz

Mobiel internet           UMTS 850/1900/2100 MHz

SIM-kaart                    2 SIM-kaarten: Dual Standby / One Talk

Geheugen                    512 MB RAM, 4 GB ROM

Geheugenkaart           Micro-SD 8 GB meegeleverd, uitbreidbaar tot 32 GB

AFMETINGEN

Lengte                         127 mm

Breedte                       67.5 mm

Dikte                            10.5 mm

Gewicht                       149 gram

ACCU

Vermogen                   1500 mAh

Opladen                      4 uur

Spreektijd                    Max. 360 min

Standby-tijd                 Max. 300 uur

SCHERM

Grootte                        4.3 inch

Resolutie                     480 x 800 (WVGA)

Type                            TFT-LCD

CAMERA

Achter-camera            5.0 Mpx AutoFocus

Flits                              Ja, LED

Voor-camera               0.3 Mpx

MULTIMEDIA

Muziek                        MP3/MIDI/WAV/AMR/AAC

Film                             MP4/3GP

FM-Radio                    Ja

AANSLUITINGEN

USB                              Micro-USB

Heasdset                     3.5 mm jack

 

VERBINDINGEN

Bluetooth                    4.0

Wi-Fi                            Ja, met Tethering

GPS                              Ja

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel