Alcatel lanceert 3G & 4G LTE smartphones die 3 besturingssystemen ondersteunen

Alcatel Onetouch, een van de snelst groeiende smartphonemerken wereldwijd, kondigde vorige week tijdens de CES de derde generatie aan van de PIXI-serie met 3G- / 4G-connectiviteit die op drie besturingssystemen kan draaien. Een van de besturingssystemen zal werkend zijn op de PIXI die in de winkel zal komen liggen. Variërend van een compact 3,5-inch display tot een groter 5-inch display is deze PIXI-serie de eerste uit de PIXI-familie die zowel 3G- / 4G-connectiviteit biedt. De PIXI 3-serie biedt betaalbaarheid, toegankelijkheid en maatwerk en dat allemaal in één smartphone.

Ondersteunt Firefox, Android en Windows

“We zijn trots op de lancering van onze hoogwaardige PIXI 3-serie die verschillende besturingssystemen ondersteunt”, zegt Dan Dery ALCATEL ONETOUCH’s Chief Marketing Officer. “Onze klantgerichte visie draait om gemak, toegankelijkheid en betaalbaarheid en met de PIXI 3-serie wordt dat wederom geleverd.”

Mobiel internet voor iedereen

Het aanbieden van zowel 3G- / 4G LTE-connectiviteit voor de PIXI 3 (4-inch), (4,5-inch) en (5-inch) en 3G voor de PIXI 3 (3,5-inch) door de PIXI 3-serie maakt dat er voor iedereen een keuze is en alle smartphones zijn voorgeïnstalleerd met de meest populaire apps.

Keuze voor iedereen en compleet met apps

Gebruikers kunnen een persoonlijke touch toevoegen aan de PIXI 3 door de ruime keuze uit 9 trendy kleuren: Volcano Black, White, Amber Orange, Tango Red, Neon Pink, Laser Yellow, Vivid Green, Sharp Blue en Metallic Silver. Met voorgeïnstalleerde apps zoals Facebook, WhatsApp, Viber en grafische filters en foto editors biedt de PIXI 3-serie veel fun voor iedereen.

Privacybescherming en geen roamingkosten meer

De PIXI 3-serie maakt ook Guest Mode mogelijk die de privacy van de gebruiker beschermt in bepaalde toepassingen zoals foto’s en video’s. Ga je naar het buitenland? Je gebruikt gewoon de Dual-SIM voor het combineren en managen van je bereikbaarheid zonder je zorgen te maken over de roamingkosten! 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel