Wie gaat de Samsung Galaxy Tab Active in Nederland distribueren?

In september kwam Samsung met de Galaxy Tab Active voor de professionele zakelijke gebruiken. Deze robuuste 8” tablet is IP 67 gecertificeerd en kan dus tegen water en stof. Zo kun je de tablet 30 minuten in 1 meter water leggen, zonder dat de Tab beschadigd wordt. Ideaal voor de bouw, gezondheidszorg maar ook brandweer en politie hebben interesse in deze tablet.

Deze ruggedized tablet heeft een 8” scherm met een resolutie van * , quad-core 1,2 GHz processor met 1,5 GB werkgeheugen, 16 GB opslag en een redelijk accu van 4.450 mAh. De tablet heeft twee camera’s. Aan de achterkant een van 3,15 MP en aan de voorkant 1,2 MP. Samsung UK heeft op YouTube enkele nieuwe promotievideo’s gezet met de Tab Active in de hoofdrol.

In Engeland gaat de distributie van deze Samsung tablet zes maanden exclusief via Exertis. Wij zijn erg benieuwd of Samsung in Nederland ook de exclusiviteit aan één partner gunt of dat de tablet breed in de markt wordt gezet. Of is het niet eens tijd om het aantal distributeurs uit te breiden en de Tab Active via een andere distributeur in de markt te laten zetten?

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel