Te koop naast de spruitjes een tablet voor

Het moet niet gekker worden. Tussen de spruitjes en de magere melk gaat de supermarkt C-1000 tablets verkopen. Veel details zijn er nog niet bekend behalve dan dat het om een 7" model gaat met een zeer recente versie van Android namelijk 4.2.2.

De tablet krijgt een dual-core 1,2 GHz processor met 4 GB geheugen. Niet de snelste CPU en het grootste geheugen, maar wat valt te verwachten voor nog geen zeventig euro. Het belangrijkste van iedere tablet is de kwaliteit van het scherm en dan natuurlijk vooral de resolutie. Helaas beidt de advertentie hierover geen duidelijkheid. Wellicht is meer informatie in de winkel te krijgen.

Tablets zijn nu echt definitief doorgebroken. Twee jaar geleden werden tablets voor het eerst in de speelgoedwinkel verkocht, eerder dit jaar bij de HEMA en in het Veroninca Magazine en nu dus bij de grootgrutter C1000. Meer dan 50% van de Nederlandeers heeft een tablet en met dit soort aanbiedingen gaat dat percentage snel verder stijgen.

Door: de redactie

Er zijn 1 reacties op dit bericht:
heb deze tablets gekocht voor de kids, na het opmaken op kerstavond blijkt er helemaal geen dongel bij te zitten. ingrid  |  11:06  |  25-12-2013
Reageren op dit artikel