Surface verkrijgbaar via Scholten Awater

Microsoft's Surface tablets zijn in Nederland absoluut nog geen verkoop succes. Ook wereldwijd blijven de verkopen achter en maakt Microsoft hierop zwaar verlies. Met de aanstelling vandaag van Scholten Awater, als geautoriseerde Surface reseller voor de zakelijke markt, gaat dit allemaal niet ineens veranderen, maar het maakt wel duidelijk dat Microsoft blijft proberen de markt open te breken.

Hieronder het volledige persbericht:

Scholten Awater is door Microsoft geautoriseerd om Microsoft Surface tablets verkopen. Microsoft heeft ervoor gekozen om slechts twee toonaangevende B2B resellers in Nederland te selecteren om de Surface aan zakelijke klanten te adviseren, te leveren en te onderhouden. Scholten Awater richt zich namens Microsoft met name op middelgrote en grote ondernemingen en instellingen en beschikt over een eigen service organisatie. 
 
De toevoeging van B2B partners geeft Microsoft de mogelijkheid nu ook bedrijven en instellingen kennis te laten maken met de familie van apparaten ondersteund met onze cloud-diensten. Op die manier geven we verder vorm aan onze Devices & Services strategie, zegt Bas Paumen Windows BG Lead Nederland. “Wij kijken uit naar de nieuwe samenwerking met deze partners om hun zakelijke klanten nog beter te bedienen.”
 
Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: 
“Wij zijn bijzonder trots op de exclusieve selectie door Microsoft om de Surface producten te vertegenwoordigen bij grootzakelijke klanten in Nederland. Deze selectie geeft aan dat SA ook door Microsoft gezien wordt als een toonaangevende reseller in Nederland en hiermee maken wij waar dat SA als totaalleverancier alle A-merk IT-hardware kan adviseren, leveren en onderhouden”.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel