Samsung Galaxy Tab S verkrijgbaar vanaf vrijdag 4 juli

Met de GALAXY Tab S lanceert Samsung vrijdag 4 juli een tablet met als grote eyecatcher de beeldkwaliteit van het scherm. Dat is goed nieuws als je bedenkt dat steeds meer mensen films en series op hun tablet kijken. Zelfs in de volle zon blijft de volle kleurenrijkdom en de superieure helderheid overeind op het Super AMOLED display. De GALAXY Tab S is de lichtste en dunste tablet van Samsung ooit.

Tabletdisplays worden steeds belangrijker nu mensen vaker films op hun tablet kijken. Het Super AMOLED-scherm kenmerkt zich door de intense kleurenrijkdom, scherpe contrasten en vitale helderheid. Zo komen niet alleen je films en foto’s optimaal tot leven, ook werk je probleemloos door in alle omstandigheden, van extreem (zon)licht tot donker. Kijk je een film op de GALAXY Tab S, dan overvalt je de sensatie dat je de personages op het scherm echt lijkt te kunnen aanraken, zo levensecht zijn de kleuren. Ook de batterijen zijn ware duuratleten. Je kunt uren werken en films kijken zonder dat je de tablet hoeft op te laden.

De GALAXY Tab S is beschikbaar in twee modellen met een dikte van 6,6 mm (zo dun als 6 creditcards). Ze wegen respectievelijk 465 gram (10,5 inch) en 294 gram (8,4 inch)*. De 8,4 inch met Wi-Fi en 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 399,-, de 10,5 inch met alleen Wi-Fi of in een Wi-Fi en 4G-variant met 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 499,-. Beide varianten zijn beschikbaar in de kleuren Titanium Bronze en Dazzling White en zijn vanaf vrijdag 4 juli verkrijgbaar.

Op 4 juli wordt er een feestelijk Blue Carpet evenement georganiseerd voor de lancering van de GALAXY Tab S in de Media Markt in Rotterdam Centrum. Tijdens dit evenement, krijg je bij aankoop van de GALAXY Tab S een Level Over koptelefoon ter waarde van € 349,- cadeau. Let op, voor deze aanbieding geldt: op = op.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel