Pansonic en NetMotion Wireless gaan samenwerken

Panasonic en NetMotion Wireless gaan samenwerken om de connectiviteit van mobiele werknemers met een Panasonic Toughbook en Toughpad te verbeteren. NetMotion biedt Toughbook- en Toughpad-gebruikers een betere connectiviteit en beveiliging dankzij haar Mobility- en Locality-software. De software van NetMotion zal als optie op alle Toughbook-notebooks en Toughpad-tablets van Panasonic in heel Europa beschikbaar zijn onder het ProServices-aanbod van oplossingen.

NetMotion Mobility is een bekende connectiviteitssoftware-oplossing voor het verbeteren van de productiviteit, veiligheid en sturing van mobiele werknemers. De Mobility-oplossing is meer dan alleen een VPN. De oplossing zorgt ervoor dat gebruikers dynamisch toegang houden tot toepassingen onder veranderende netwerkomstandigheden, zodat mobiele werkers overal verbinding hebben en productief kunnen blijven. NetMotion Locality meet en controleert de prestaties van het mobiele telefoon- en gps-netwerk, de toepassingen, de apparaten en de gebruikers daarvan. Locality en Mobility kunnen samen worden geïnstalleerd of als op zichzelf staande oplossing voor klanten die al over VPN beschikken.

“De mobiele Toughbook- en Toughpad-apparaten van Panasonic stellen onze klanten in staat hun werk te doen ongeacht de werkomstandigheden”, aldus Jan Kaempfer, hoofd Europese marketing van Panasonic Computer Product Solutions. “Maar bij het werken onder extreme omstandigheden is netwerktoegang vaak lastig, waardoor Mobility en Locality van essentieel belang zijn om gebruikers verbonden te houden met kritieke bedrijfstoepassingen en gegevens.”

“Panasonic staat bekend als fabrikant van robuuste, betrouwbare laptops en tablets, waarvan mobiele werknemers zeker kunnen zijn dat ze er onderweg productief mee blijven”, aldus Erik Helms, algemeen manager business development bij NetMotion Wireless. “Het aanbieden van onze Mobility- en Locality-software voor deze notebooks en tablets is een natuurlijke uitbreiding voor Panasonic. NetMotion biedt bewezen connectiviteit en beveiliging waarop mobiele werkers kunnen vertrouwen.”

Panasonic helpt mobiele werkers hun productiviteit te verhogen met een reeks Toughbook rugged notebooks, Toughpad zakelijke tablets en elektronische kassasystemen. Als Europese marktleider had de Panasonic Toughbook een omzetaandeel van 66,4% van de rugged en duurzame notebooks, terwijl de Panasonic Toughpad in 2013 een omzetaandeel van 50,4% had van de verkopen van rugged zakelijke tablets (VDC Research, maart 2014).

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel