Nieuwe Panasonic ruggedized Windows tablet bij Koning & Hartman

Koning & Hartman introduceert de Panasonic FZ-G1 tablet. Een lichtgewicht multi-touch Windows tablet met een 10 inch outdoor Full-HD display, nu mét ATEX kwalificering. Het display is zonlicht afleesbaar (800 cd/m2) en kan tegen een val van 120 cm hoogte en is stof- en waterdicht volgens IP65 normering.


De tablet weegt minder dan 1,1 KG, heeft een behuizing van een sterk magnesium legering en maakt gebruik van een Intel low power i5-3437U processor met HD 4000 grafische chip. Standaard wordt deze tablet door Koning & Hartman geleverd met 4GB intern geheugen en intern zit een 128GB SSD (Solid State Disk).

Deze ATEX tablet is in twee versies leverbaar: een Windows 7 versie met WLAN, camera voor en achter, en een 2D Barcode reader en een Windows 8 versie die ook een 4G modem en GPS heeft. De ATEX behuizing van de tablet bestaat uit een sterke en lichte magnesium legering. Bovendien zit de FZ-G1 ATEX ook nog in een leren behuizing.

Voor ergonomisch gebruik is er handstrap beschikbaar en tal van accessoires zoals tassen en bureau cradles. Deze tablet is te gebruiken in industrieën als in de haven of petrochemische industrie en in explosiegevoelige omgevingen.

De tablet is overigens onvoorstelbaar duur:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel