Meer details van de nieuwe Samsung Galaxy Tab S tablets

Samsung kondigt met de GALAXY Tab S de dunste en lichtste Samsung-tablet ooit aan. Door het indrukwekkende Super AMOLED display spatten de kleuren in al hun helderheid van het scherm. Daarmee geniet je optimaal van al je content op je tablet, of je nu in helder zonlicht of in een donkere omgeving zit. Door de intense kleurenrijkdom zijn video’s en foto’s mooier dan ooit.

“We doen veel onderzoek naar wat mensen verwachten van hun toestellen,” zegt Bjorn Jense, Marketing Manager Tablet & PC van Samsung Nederland. “Zo wordt de tablet steeds vaker gebruikt om filmcontent te bekijken en dat maakt de kwaliteit van het scherm extra belangrijk. Onze primaire focus bij de ontwikkeling van de GALAXY Tab S lag dan ook op beeldkwaliteit. We hebben gekozen voor een Super AMOLED scherm – een beter mobiel display is er niet. Het scherm biedt een levensechte ervaring, of je nu foto’s, video’s of andere content bekijkt.”

Superkleuren door het beste mobiele display: Super AMOLED
Je favoriete serie of foto’s van vrienden – door de fenomenale beeldkwaliteit van de GALAXY Tab S is het alsof je er zelf bij bent. Het vooruitstrevende 4 miljoen pixels tellende (2560x1600, 16:10) Super AMOLED scherm geeft meer dan 90% van de Adobe RGB-kleuren weer, dat is nog nooit vertoond op een 10,5 inch tablet. Voeg bij de kleurenrijkdom de 100.000:1 contrastratio – goed voor diepere zwarttinten en extra heldere wittinten - en het is duidelijk dat de beelden ongekend realistisch zijn.

De GALAXY Tab S heeft tal van extra features aan boord. Met Adaptive Display wordt het kleurengamma en de beeldscherpte automatisch geoptimaliseerd. Ook al zit je buiten in het volle zonlicht, de content op het scherm is zo altijd helder en perfect leesbaar. Ook kan je de scherminstellingen handmatig aanpassen met voorgeprogrammeerde professionele modi als AMOLED Cinema en AMOLED Photo. Zo heb je altijd het beeld dat jij zelf het aangenaamst vindt.

Omdat de Super AMOLED-technologie geen backlight nodig heeft, gebruikt de GALAXY Tab S weinig energie. Dit maakt een draagbaar en licht design mogelijk. Er zijn twee modellen, allebei 6,6 mm (zo dun als 6 creditcards) en ze wegen respectievelijk 465 gram (10,5 inch) en 294 gram (8,4 inch)*. De batterijen zijn ware duuratleten en met de Ultra-Power Saving Mode kun je uren werken zonder dat je de tablet hoeft op te laden.

* Gewichten zijn gebaseerd op de Wi-Fi-only varianten van de GALAXY Tab S 10,5 inch en 8,4 inch

Productiviteit en multitasken
Multitasken op een tablet was nog nooit zo eenvoudig. Je surft op internet en deelt tegelijk content zonder dat je ook maar één scherm hoeft te sluiten. En waar je smartphone ook in huis ligt, telefoontjes pleeg en ontvang je op de Tab S dankzij Call Forwarding via Samsung SideSync 3.0.

De Tab S schakelt eenvoudig tussen verschillende gebruikersprofielen door gebruik te maken van de Fingerprint Scanner. Daarnaast biedt het device de ‘Kids Mode’, met een geheel eigen interface en tal van leuke en leerzame kinderapps.

Premium Content ecosysteem

  • GALAXY Gifts: Samsung werkt samen met meer dan 30 van de beste mobiele content- en serviceproviders ter wereld om met de GALAXY Tab S een ultieme entertainmentervaring te bieden. Doordat Samsung de beste services biedt is er voor iedereen wat wils. Denk hierbij aan Hancom Office, waarmee je documenten gemakkelijk bewerkt, Evernote en Dropbox, waar je al je documenten, foto’s en video’s opslaat.
  • Kindle for Samsung: Geperfectioneerd voor de GALAXY Tab S krijg je iedere maand een gratis boek plus toegang tot een brede selectie e-books in de Kindle store.
  • Door Samsungs samenwerking met Marvel heb je bij aanschaf drie maanden ongelimiteerde toegang tot meer dan 15.000 Engelstalige Marvel Comics. Ook maak je gratis gebruik van de Marvel Unlimited app.

Stijlvol en praktisch tegelijk 
Het fraaie design van de GALAXY Tab S krijgt back-up van accessoires als de Book Cover (in te stellen op drie posities, zodat je altijd ontspannen kunt lezen, films kijken en typen) en de Simple Cover (beschermend, maar lichter en slanker). Het Book Cover Keyboard is een ergonomisch en ultraslank toetsenbord waarop je altijd comfortabel werkt. Om de mobiele ervaring van de GALAXY Tab S naar een nóg hoger niveau te brengen, is de unieke Samsung Level Serie een ideale oplossing. Samsung Level biedt een reeks audioaccessoires met organische geluidskwaliteit, superieur comfort en een modern design om je de best mogelijke geluidservaring te geven. De Book Cover en Simple Cover zijn vanaf 4 juli beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf respectievelijk € 59,99 en € 29,99. De Level audioaccessoires zijn nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 199,-. 

De Samsung GALAXY Tab S is vanaf 4 juli beschikbaar in 8,4 en 10,5 inch. De GALAXY Tab S 8.4” is beschikbaar met Wi-Fi en 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 399,-. De GALAXY Tab S 10.5” is beschikbaar met alleen Wi-Fi of in een Wi-Fi en 4G-variant met 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 499,-.  

Beide varianten zijn beschikbaar in de kleuren Titanium Bronze en Dazzling White.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel