Maak je vakantie n

Een betere reisgenoot dan de GALAXY Tab S zul je niet snel vinden. Met de fraaie en lichte verschijning word je graag gezien op een gezellig terras. Tien tips om je vakantie met de Tab S nóg leuker te maken: 

  1. De Tab S heeft een slank en licht design en dat maakt de tablet ideaal om mee te nemen op vakantie.
  2. Super AMOLED is het beste display voor mobiel gebruik. Het scherm biedt levendige kleuren en een grote contrastratio en dat maakt films, foto’s, games en andere content extra mooi.
  3. Ook voordat je op reis gaat is je reisgenoot al in topvorm, want via de Scrapbook app bereid je je vakantie perfect op de tablet voor. De app download je eenvoudig via Samsung Essentials.
  4. Ook al zit je in volle zon op het terras van je vakantiebestemming, het beeld van je tablet blijft superhelder.
  5. Je hoeft niet meer te kiezen welke films, muziek en boeken je mee wilt nemen op vakantie. Je zet al je favoriete content op een MicroSD-kaart en bepaalt op je vakantiebestemming waar je zin in hebt.  
  6. Het slimme display reageert op licht-donker overgangen. Bij het inrijden van een tunnel dimt het scherm bijvoorbeeld automatisch, daardoor blijft het ook in een donkere omgeving prettig kijken.
  7. Probleemloos meerdere apps tegelijk gebruiken. Zo check je in één vloeiende beweging de weersverwachting en waar het hipste terras van de stad is.
  8. Veiligheid is gegarandeerd met de vingerafdrukscanner.
  9. Bij slecht weer kun je ook online eenvoudig en veilig shoppen. Je betaalt met PayPal door je vinger op het scangedeelte te houden, zonder dat je nog een pin- of verificatiecode nodig hebt.
  10. Of je nu wilt lezen, gamen, typen of een film kijken, met aanvullende accessoires als Book Cover en Simple Cover wordt het gebruik van de Tab S extra comfortabel. Wel zo prettig op reis.

De GALAXY Tab S is er in twee modellen: 10,5 inch en 8,4 inch. Ze zijn allebei 6,6 mm dun en wegen respectievelijk 465 gram en 294 gram*. Het 8,4 inch model heeft Wi-Fi en 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) en een verkoopadviesprijs vanaf € 399,-. De Tab S 10.5 komt met alleen Wi-Fi of in een Wi-Fi en 4G-variant met 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf € 499,-. Beide varianten zijn beschikbaar in de kleuren Titanium Bronze en Dazzling White. Wie nu een GALAXY Tab S koopt, krijgt een MicroSD-kaart van 64 GB cadeau.

* Gewichten zijn gebaseerd op de Wi-Fi-only varianten van de GALAXY Tab S 10,5 inch en 8,4 inch.

De Book Cover en Simple Cover zijn beschikbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf respectievelijk € 59,99 en € 29,99.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel