Koning & Hartman voegt nieuwe IEI android tablet pc toe aan portfolio

Koning & Hartman voegt een nieuwe 7 inch semi-rugged android tablet pc toe haar portfolio, genaamd de ICECARE. Deze tablet heeft twee batterijen die middels hotswap worden vervangen tijdens gebruik zodat gebruikers non stop kunnen werken.


Tablet pc’s zoals de ICECARE van fabrikant IEI zijn populair voor toepassing in industriële omgevingen voor o.a. voorraad management, fleet management of voor de field werkers buiten. Met een capacitief touch scherm met een resolutie van 800 x 400 pixels, 500 cd/m2 scherpte en inkijkhoek van 130°/140° biedt de Android tablet goede grafische performance en outdoor specificaties. De tablet werkt met Android 2.3 OS, low power ARM processor TI Sitara AM3715, 4GB eMMC Flash. Extra kan 512MB SDRAM worden geïnstalleerd en tevens kan een solid state disk worden geplaatst. Omdat mobiele werkers altijd contact moeten kunnen houden met kantoor, zijn voor de communicatie meerdere mogelijkheden beschikbaar zoals: 3G, WLAN, GPS en Bluetooth. Aan de voor- en achterzijde heeft de tablet een camera en is er tevens de mogelijkheid voor een ingebouwde 1/D/2D barcode en RFID reader.

De tablet heeft twee batterijen die u hotswap kunt vervangen tijdens gebruik zodat gebruikers non stop kunnen werken. De tablet is conform de IP64 norm stof- en waterbestendig en werkt in een breed temperatuur gebied van -10°C-+40°C.

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel