iPads massaal in de uitverkoop. Volgen Dixons en MediaMarkt snel?

iPad mini’s worden gedumpt in Amerika. Het warenhuis Target verkoopt deze week een iPad mini 16 GB voor slechts US$ 199 (€ 148,45).  Ter vergelijking zo’n zelfde iPad mini kost in Nederland in de Apple Store nog gewoon € 289. Eén kanttekening: in sommige Amerikaanse staten moet je nog wel de zogenaamde sales tax betalen. Deze belasting is niet universeel en varieert tussen de 0% en 9%. Maar dan nog blijft het prijsverschil enorm.

Het ook in Nederland bekende Staples stunt met de iPad Air Retina Wifi in Amerika. Op alle modellen krijg je altijd US$ 30 (€ 22,50) korting. Hiermee komt de 16 GB uitvoering op US$ 469 (€ 348,87).

In Nederland nog altijd € 479. Echter Staples USA gaat verder. Alleen deze week gaat daar nog eens een extra kassa-korting van US$ 100 (€ 74,60) vanaf.

Niet vergeten de juiste kassa-code in te voeren! Hiermee komt een gloednieuwe iPad Air 16 GB op slechts US$ 369 (€ 275,27). Ruim € 200 goedkoper dan bij Apple in Nederland. Dus ken je nog iemand die nu in de VS is? Snel vragen om een iPad mee te nemen.

Dit alles versterkt de geruchten dat Apple in oktober met een nieuwe iPad mini en iPad Air op de markt komt. Retailers, wellicht gesteund door Apple, gaan er alles aan doen om hun bestaande voorraad voor die tijd te verkopen. Wij denken dat in Nederland bijvoorbeeld Dixons en MediaMarkt ook met iPads gaan stungen. Houd de folders in de gaten.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel