HP introduceert nieuwe zakelijke tablets

HP presenteert vandaag zijn nieuwe zakelijke mobiliteitsoplossingen die de werkplek transformeren en productiviteit verhogen. Acht nieuwe mobiele devices, een ecosysteem van accessoires en nieuwe strategische relaties stroomlijnen en vereenvoudigen de bedrijfsvoering terwijl de IT-afdeling dit met vertrouwen veilig  beheerd.

"Mobiele apparaten veranderen de manier waarop wij leven en werken, tegelijkertijd zijn er uitdagingen voor IT-afdelingen die hun inmiddels mobiele werknemers ondersteunen en bedrijfsgegevens veilig moeten beheren," zegt Frank Brassart, director, Mobility Business Unit, Printing & Personal Systems, HP EMEA. "HP is 's werelds grootste computerleverancier voor de grootste bedrijven van de wereld. Geen enkel ander bedrijf is beter geschikt om zakelijke mobiliteit aan te pakken dan HP. Onze apparaten bieden ingebouwde beveiliging, beheersbaarheid en duurzaamheid. In combinatie met onze robuuste ISVs' oplossingen, heeft HP een ecosysteem gecreëerd dat bedrijven helpt de kracht van mobiliteit veilig te benutten."

Mobiliteit verandert niet alleen waar mensen werken, maar ook hoe ze werken. De huidige aanpak van zakelijke mobiliteit bestaat uit het gereed maken van consumenten devices voor zakelijk gebruik of consumenten een enkel platform of device bieden. HP kiest een modulaire aanpak met veilige, speciaal ontwikkelde devices. Door de ondersteuning van meerdere besturingssystemen, geeft HP zakelijke klanten een keuze aan applicatieplatformen en gebruikerservaringen. Samen met het nieuwe software-aanbod van HP en zijn partners heeft het bedrijf een complete mobiliteitsoplossing gecreëerd voor alle bedrijven in onder meer onderwijs, buitendienst, gezondheidszorg, openbare veiligheid en detailhandel.

Speciale oplossingen om branches mobieler te maken

Nieuwe tablets en 2-in-1 devices met Microsoft Windows-besturingssysteem, samen met nieuwe tablets met Google's Android™ besturingssysteem, zijn voorzien van ingebouwde beveiliging en kunnen afgestemd worden op de specifieke behoeften van de gebruiker met een focus op de kracht van zakelijke mobiliteit . Deze nieuwe apparaten zijn:

HP Pro Slate 8 en HP Pro Slate 12 zijn high-definition (HD) commercial-grade Android tablets met business-class hardware security beheerd door HP oplossingen. Verkrijgbaar met een 8-inch of 12-inch display worden de tablets geleverd met een Qualcomm Snapdragon™ 800-serie processor en een 4:3 beeldverhouding. Beide apparaten zijn ontworpen voor zakelijke productiviteit met een breed scala aan accessoires mogelijk gemaakt door HP's Zero Force connector. HP Slate Pro 8 is een van de eerste tablets op de markt met de Corning® Gorilla® Glass 4 behuizing van glas.

HP Duet Pen met Qualcomm Snapdragon digitale pen technologie voor tablet en normaal papier wordt geleverd met de HP Pro Slate 8 en HP Pro Slate 12. De pen is een onderdeel van HP’s Blend Reality Ecosysteem, dat medewerkers productiever maakt. De pen maakt makkelijk deelbare content van geschreven input op het scherm of via een gewoon vel papier met de HP Paper Folio.

HP Elite x2 1011 G1 is een lichtgewicht, stijlvol 11,6-inch 2-in-1 Windows device met Windows 8 dat makkelijk transformeert van een tablet naar een ultrabook. Getest op militaire specificaties voor duurzaamheid, past de Elite x2 zich aan persoonlijk voorkeuren aan met een ecosysteem van optionele accessoires waaronder veilige draadloze docking in samenwerking met Intel, een hoes, een lichtgewicht toetsenbord en een optionele Wacom pen.

HP Pro Tablet 408 G1 is een betaalbare, 9 mm dikke, 8-inch diagonal Intel®-Atom®-based zakelijke tablet die gebruikers een volledige Windows 8 Pro-ervaring met mobiele accessoires biedt. Met business-class functies, zoals micro-HDMI, tot 64 GB aan opslagruimte en een 8 MP rear camera flash, levert het device de IT-afdeling de bruikbaarheid, veiligheid, beheersbaarheid en commerciële levenscyclus die nodig is.

HP ElitePad 1000 G2 Healthcare Tablet is ontworpen om de productiviteit van zorgverleners te verhogen en de interactie met de patiënt makkelijker te maken. De duurzame en lichtgewicht jacket heeft een antimicrobiële behandeling gehad, kan makkelijk worden gereinigd en voldoet aan de IP54-specificaties. De tablet is te gebruiken in iedere klinische omgeving. Het verlaagt het risico op medische fouten door gebruik van de 2D-barcode-lezer om medewerkers en patiënten te valideren en medicatie te administreren en beheren.

HP ElitePad 1000 G2 Rugged Tablet is een ideale oplossing voor mobiele medewerkers in de industrie of buitendienst voor zowel in als buiten kantoor. De tablet is ontworpen om te worden gereinigd en voldoet aan IP 65 normen voor water en stof en aan MIL-STD 810 testen. Het device heeft een batterijduur van 20 uur en bezit een 2D-barcode-lezer voor snelle toegang tot informatie
 

Gebouwd om de ontberingen van een reguliere schooldag te weerstaan, zijn de Intel Atom-gebaseerde HP Pro Tablet 10 EE met Windows en de HP Pro Slate 10 EE Android-tablet voorzien van een duurzaam ontwerp die IP-52 tests voor stof en vocht doorstaan, en van een on-board garage voor optiomale stylus, plus een hard-wired toetsenbord voor eenvoudig en veilig 1-op-1 les.

HP biedt robuuste oplossingen om scholen te helpen hun devices te beheren, waaronder: HP Services for Schools, een combinatie van consultancy, ontwikkelen van leiderschap en het opleiden van leraren en scholen te helpen gebruik te maken van technologie. Hiermee worden de prestaties van leerlingen te verbeterd; HP School Pack is een reeks van leermiddelen en IT-middelen, van eBooks en klassenmanagement tot veiligheid en IT-ondersteuning; en HP Classroom Manager is eenvoudig te gebruiken classroom management software waarmee leraren devices van studenten kunnen bekijken en controleren waarmee samenwerking wordt gestimuleerd.

De geheel nieuwe HP Retail Case voor ElitePad biedt retailers een veelzijdige mobiele en vaste POS oplossing voor hun medewerkers, met twee ingebouwde cradle gebieden voor het monteren van betalingsapparaten en de mogelijkheid deze te koppelen aan bestaande POS-oplossingen. De nieuwe oplossing is ontworpen om de winkelervaring te verbeteren door winkelexploitanten meer direct inzicht te geven in de inventaris en de beschikbaarheid van producten. Bovendien verbetert de kassa-ervaring.

De HP Retail Case voor ElitePad maakt het voor retailers ook mogelijk om een mobiele case (PED of PIN-apparaat) aan een device te koppelen van leveranciers zoals Ingenico, Verifone, AnywhereCommerce en PayPal. Hiermee kan een reeks aan betalingen worden geaccepteerd, zoals EMV, NFC, MSR, en de meeste digitale portemonnees.

Oplossingen om branches mobieler te maken

HP werkt samen met toonaangevende onafhankelijke softwareleveranciers (ISV's) in de zorg, buitendienst en openbare veiligheid -waaronder Cerner, Intergraph en SAP- system integrators en service providers om complete zakelijke oplossingen gericht op mobiliteit te leveren. Cerner werkt samen met HP aan speciaal ontwikkelde oplossingen voor de gezondheidszorg waaronder toepassingen die clinici in staat stellen om de gezondheidszorg mobieler te maken.

Intergraph komt met de release van de Windows 8.1 mobiele applicatie voor openbare veiligheidsinstellingen. Intergraph Mobile Responder breidt Intergraph Computer Aided Dispatch oplossing uit voor hulpdiensten op straat. Mobiele Responder is geoptimaliseerd voor devices zoals de HP ElitePad 1000 G2 en de HP ElitePad 1000 G2 Rugged Tablet. Dit is een onderdeel van de partnership tussen HP, Intergraph en Microsoft

De SAP Enterprise Asset Management (SAP EAM) oplossing is bedoeld om een integratiepunt te zijn om innovatieve workflow-oplossingen te creëren en de mobiele waardeketen voor service- en voorraadbeheer uit te breiden. Dit in combinatie met de HP ElitePad 1000 G2 Rugged tablet.

HP Enterprise Services (ES) zal ook een zakelijke, mobiele, end-to-end oplossing leveren. Binnen deze samenwerking zal HP ES de onlangs aangekondigde apparaten meenemen en integreren in het netwerk van de klant waarbij ze ook mobiliteitssoftware, apps en beveiligingslagen zal toevoegen om de implementatie en het beheer te vereenvoudigen.

Prijzen en beschikbaarheid

Deze apparaten zijn beschikbaar als managed service of via een abonnement. Hiermee biedt HP organisaties flexibiliteit en een nieuwe manier om de mobiliteit te implementeren.

• HP Pro Slate 8 is naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van € 359

• HP Slate Pro 12 is naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van  € 499

• HP Elite x2 1011 G1 is naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van € 999.

• HP Pro Tablet 408 G2 is naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van € 279

• HP ElitePad 1000 G2 vertical solutions zijn naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van € 1.369

• De HP Retail Case voor ElitePad is naar verwachting beschikbaar in januari met een startprijs van € 99

• HP Pro Slate 10 EE is naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van € 289

• HP Pro Tablet 10 EE is naar verwachting beschikbaar in februari met een startprijs van € 329.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel