Het moet niet gekker worden: RIM

Vandaag gezien op de Engelse Dixons website (www.dixons.co.uk) een BlackBerry PlayBook helemaal nieuw voor slechts £ 129. Met de huidige koers is dat nog geen € 163. Vergeet de Nexus 7 en alle andere low cost modellen. Dit is echt het koopje van de week.

Natuurlijk is het geen Android tablet en ook geen Apple. Maar voor dit bedrag kan je je echt geen buil vallen. Trouwens sinds enkele maanden kan je op een PlayBook ook sommige Android applicaties draaien. Met de nieuwe unified inbox is deze tablet prima om bijvoorbeeld mails te lezen. Het scherp is superieur aan de meeste andere tablets. Voor dit geld is de PlayBook echt een aanrader.

Overigens is de 64 Gb variant net zo duur als de 16 Gb versie en zelfs £ 20 goedkoper dan het 32 Gb broertje. RIM is aan het opruimen. Zet dat de deur open voor de nieuwe LTE (4G) en of de 10” uitvoering of betekent het gewoon dat BlackBerry stopt met de PlayBook? Dat valt te bezien. Geruchten spreken over een nieuwe PlayBook aankondiging in de komen weken. Kunnen wij deze stunt ook in Nederland gaan zien? De  Nederlandse Dixons heeft niet (meer) te maken met hun Engels halfbroer en bovendien heeft RIM NL de meeste PlayBooks al 6 maanden geleden opgeruimd. Telebeeld vreest dat je voor deze aanbieding toch echt naar Engeland moet gaan.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel