Google introduceert ..........

Ondanks dat de hurricane Sandy roet in het eten heeft gegooid en Google’s feestje in New York niet kon doorgaan, is er toch het een en ander bekend gemaakt door de Amerikaanse software en nu ook hardware gigant.

De LG Nexus 4 is officieel aangekondigd en komt al heel snel op de markt. Android 4.2 is nu ook officieel gelanceerd en gaat niet Key Lime Pie heten maar gewoon Jelly Bean. Daarnaast komt Google streaming muziekservice op 13 november naar Europa. Helaas niet overal maar om te beginnen in Frankrijk, de UK, Duitsland, Italië en Spanje.

Google Nexus 7 tablet is vanaf nu alleen leverbaar met 16 Gb voor US$ 199 en de 32 Gb versie met 3G gaat US$ 299 kosten en met alleen WiFi US$ 249. Ook de 10 inch versie, de Nexus 10, met het hoge resolutiescherm is aangekondigd en wordt vanaf 13 november leverbaar voor slechts US$ 399.

Kortom heel veel nieuws en dit alles ter voorbereiding op de drukste verkoopmaanden van het jaar november en december. Een ding is wel heel duidelijk geworden: de tablet oorlog komt er echt.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel