Deze nieuwe tablet is zo anders, dat het eigenlijk geen tablet is

  • Meeslepende kijkervaring dankzij het grote, interactieve touchscreen van 17,3 inch
  • Elegant en gestroomlijnd design met flexibele, ingebouwde standaard en handgreep
  • Krachtige, dubbele JBL-speakers van 3 watt voor een uitstekend geluid
  • Perfect voor elke toepassing: voor streamen van films, als tekenblok voor de kinderen, als receptenhouder in de keuken of voor gamen met vrienden en familie 

IFA, Berlijn, 4 september 2015ALCATEL ONETOUCH, een van de snelst groeiende wereldwijde smartphonemerken, lanceert tijdens IFA 2015 de Xess. Dit slimme device heeft een extra groot scherm van 17,3 inch in een slanke, roestvrijstalen body.

 

“De Xess is een van onze favoriete producten, omdat hij door de gehele familie te gebruiken is, en thuis en op het werk voor allerlei taken inzetbaar is”, zegt dr. Stan Hu, General Manager Innovation – BigPad Business Center, en Chief Technology Officer van ALCATEL ONETOUCH. “Je kunt hem in de keuken gebruiken bij het koken om je favoriete recepten te tonen, je kunt een film kijken, naar muziek luisteren of in de huiskamer gamen met je vrienden en familie.”

 Ingenieus design zorgt voor veel verschillende gebruiksmogelijkheden

 

 

Aan de achterkant vind je een ingebouwde standaard, schrijfstift en een uitschuifbare handgreep. Met de standaard heb je volledige vrijheid in hoe je de Xess gebruikt: plat op de tafel om te gamen, 30 graden om te tekenen, 50 graden voor de keuken en 75 graden voor het afspelen van een film. Daarnaast bieden accessoires, zoals de Smart Dock en een ophangsysteem, nog meer kijkmogelijkheden. 

Perfecte maat voor creatief gebruik
De ingebouwde schrijfstift inspireert de creatieve gebruiker om te werken met de eveneens ingebouwde SketchBook-app. Die biedt een veelheid van verschillende kwasten, kleuren en effecten. Keukenprinsen en -prinsessen profiteren van de mogelijkheid van handsfree bediening. Een zwaaibeweging voor het scherm is voldoende om de Xess te bedienen. Zo blijft de Xess vrij van vettigheid. Met de Onetouch Mix-app kan een hobby-DJ effecten invoegen in muziek en zo een persoonlijke touch geven aan zijn playlist. De twee krachtige 3-watt speakers met JBL by Harman-technologie leveren een superrealistisch geluid. Voor nog meer sound is de Xess te koppelen aan een externe JBL-speaker.

Big Fun
De Xess is natuurlijk ook ideaal voor gaming, dankzij zijn extra groot 10-punts touchscreen dat een zeer scherp beeld geeft tijdens een spel. De krachtige octa-core-processor staat garant voor een fantastische multimedia-ervaring.

Geef je Xess een personal touch met accessoires
De Xess is uit te breiden met allerlei accessoires voor een echte personal touch, waaronder een Smart Dock, blue-free film, IP-camera, Bluetooth-muis en -toetsenbord, een Bluetooth-speaker, hoes en ophangsysteem.
Kortom, de Xess van  ALCATEL ONETOUCH biedt een schat aan mogelijkheden voor thuis en op het werk.  
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel