Dell kondigt nieuwe XPS tablet aan

Tijdens de Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) onthulde Dell drie krachtige nieuwe producten uit de XPS reeks. De nieuwe XPS-modellen vormen een aanvulling op de XPS 13 Ultrabook en de XPS 14 en XPS 15 laptops. De nieuwe XPS computers zijn zowel voor consument als zakelijke gebruikers geschikt. De technologie stelt de gebruiker in staat meer te doen, of het nu gaat om multimedia, entertainment, creatieve toepassingen of optimale zakelijke productiviteit thuis of op kantoor.
Het nieuwe tablet is de XPS 10, een 10 inch tablet voorzien van WindowsRT. In onze huidige 24/7 connected world zoeken gebruikers naar één apparaat waarmee ze hun werk en privéleven optimaal kunnen combineren. Als gevolg hiervan is er een nieuwe belangrijke trend in opkomst in IT: Bring Your Own Device (BYOD). Of het nu gaat om tablets, notebooks of PC’s, Dell is in staat om in deze behoefte te voorzien. De nieuwe toevoegingen aan de XPS-reeks stellen eindgebruikers en bedrijven in staat deze trend te beantwoorden. Ze bieden het prestatievermogen en het design waar consumenten om vragen, gecombineerd met beveiligings- en beheerfuncties die de werkdruk van de IT-organisatie verlichten.

Dell XPS 10: productiviteit, mobiliteit en een lange batterijwerkduur
De Dell XPS 10 biedt de perfecte combinatie van werken en ontspanning. Met de slimme touchscreen-technologie, lange batterijduur en mobiele toetsenbord-dock biedt de tablet optimale ondersteuning voor content creatie en zakelijke productiviteit.
Dankzij het gebruik van integrale technologische oplossingen, de ARM-processorarchitectuur en het WindowsRT besturingssysteem kunnen bedrijven verzekerd zijn dat zij de XPS 10 kunnen beheren en beveiligen op hun netwerk als elke andere pc.

De juiste aanpak van een actueel ICT-vraagstuk
Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze hun werknemers de vrijheid kunnen bieden om te werken met de apparatuur en technologie van hun voorkeur en tegelijkertijd de veiligheid van hun bedrijfskritische informatie kunnen waarborgen. Uit het recente Evolving Workforce-onderzoek, waarvoor wereldwijd meer dan 8.000 respondenten werden ondervraagd, blijkt dat 60 procent van alle werknemers meer van hun werk zouden genieten als ze zelf konden bepalen welke technologie ze op de werkplek gebruiken. Om klanten de juiste oplossingen te bieden, combineren de computers uit de Dell XPS-reeks ontwerpvoorkeuren van consumenten met krachtig presterende tools en bedrijfsvriendelijke functies die optimaal aansluiten op de behoeften van de ICT-organisatie.
“Als gevolg van de sterke opmars van BYOD worden traditionele beleidsregels voor het gebruik van computers, toepassingen en informatiebeveiliging veranderd. Klanten zijn op zoek naar alternatieve ICT-oplossingen die de productiviteit van hun personeel vergroten”, zegt Aongus Hegarty, president van Dell EMEA. “Dell wil het flexibele werken ondersteunen door bedrijven de juiste tools aan te reiken. Hiertoe biedt het naadloze, veilige en beheerbare apparatuur die ervoor zorgt dat gebruikers altijd en overal verbonden blijven en toegang hebben tot hun werk- en privéomgeving.”

 

Door: persbericht Dell

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel