Briljante integratie tablet in handdoek machine CWS

De briljantste toepassingen zijn vaak het eenvoudigst. Zo ook een nieuwe innovatie van CWS, bekend van de handdoeken en andere sanitaire hygiëne in openbare toiletten. CWS heeft een 10” tablet geïntegreerd in een handdoek machine. Gebruikers kunnen nu tijdens het afdrogen van hun handen kijken naar commercials. Briljant.

Het systeem is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Sanitisement en maakt gebruik van een tablet van Electronics Empire. Dit bedrijf is onder andere bekend van de Veronica tablet. Waarschijnlijk na de iPad de best verkochte tablet in Nederland. Na een zorgvuldige selectie en een proefperiode heeft CWS haar keuze gemaakt.

Tijdens de proef is getest met een 10” Android Empire tablet waarop de software van het Nederlandse bedrijf Hello Infinity draait. Hun software is cloud based en  daardoor eenvoudig centraal via een CRM-tool te beheren. Met een druk op de knop zijn alle tablets in het veld onmiddellijk voorzien van de nieuwste commercials.

Nu de proef geslaagd is en de werkelijke uitrol gaat beginnen is de keuze definitief gevallen op krachtige Android tablet met een de snelle Intel 2 GHz processor die de beschikking krijgt over 2 GB werkgeheugen. Natuurlijk is het scherm het belangrijkste component van deze tablet. En daarom is er gekozen voor een 10,1” IPS scherm met een resolutie van maar liefst 1920 * 1200. Kortom een dijk van een machine met een zware 7.300 mAh accu.

Empire benadrukt dat het om een megacontract gaat. CWS gaat deze nieuwe handdoekmachines namelijk niet alleen in Nederland maar in heel Europa gebruiken. In Nederland komt het apparaat te hangen bij de grootste uitbuiter van benzinestations. Dit bedrijf is zelfs zo enthousiast dat het overweegt om de machine ook in Japan te gaan gebruiken.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel