ARCHOS introduceert de FamilyPad

Spelletjesavond voor gehele gezin met een digitale twist.

FamilyPad met 13,3-inch-scherm verandert een spellenavond voorgoed; samen digitale bordspellen spelen, films kijken, foto’s delen en afspraken beheren in speciale digitale gezinsagenda

Amsterdam, 20 november 2012 – ARCHOS introduceert de FamilyPad: een nieuw type tablet voor het gehele gezin. Met een indrukwekkend HD-scherm van 34 centimeter is de tablet zo groot, dat alle gezinsleden hem samen kunnen gebruiken. Daarmee is deze tablet een must-have voor de feestdagen. Gezinnen kunnen gezamenlijk digitale bordspellen spelen, films kijken, foto’s delen en verbinden met sociale netwerken. De ARCHOS FamilyPad werkt zeer soepel en beschikt over een groot, scherp HD-kleurenscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met dit 10x multi-touchscherm kunnen vier mensen gelijktijdig een game te spelen alsof het een echt bordspel betreft. Verder is de FamilyPad eenvoudig te plaatsen in de keuken, woonkamer of een andere kamer om te functioneren als gezinsagenda. De FamilyPad is vanaf eind november 2012 verkrijgbaar voor 299 euro, inclusief BTW.

Samen spelen
De ARCHOS FamilyPad geeft traditionele bordspellen en spellenavonden voor het gehele gezin een nieuwe, digitale dimensie. De spellen op de FamilyPad bieden een complete, interactieve belevenis. Dankzij het 10x multi-touchscherm kunnen gezinnen games spelen met maximaal vier personen tegelijk voor een echte bordspelervaring. De FamilyPad biedt duizenden verschillende games om uit te kiezen, waaronder een serie van voorgeïnstalleerde spellen, geselecteerd door ARCHOS. Die zorgen voor een onvergetelijke spelervaring.

Deel films en foto’s in hoge kwaliteit
Gezinsleden zetten al hun HD-video’s, foto’s en films op de FamilyPad voor een 1080p HD-resolutie- kijkervaring van de hoogste kwaliteit. De FamilyPad biedt speciale ‘embedded’ slideshow-opties die foto’s tot leven laten komen in een schitterende diashow op een 34-centimeter-scherm.

Deel een agenda voor het gehele gezin
Gezinsleden kunnen de FamilyPad gebruiken als een gezinsagenda door hem rechtop in de keuken, woonkamer of andere kamer te plaatsen. Bovendien blijven ze verbonden met vrienden en familie via sociale netwerken en chatprogramma’s. De FamilyPad is in staat e-mailadressen van ieder gezinslid te koppelen, biedt toegang tot kranten, sportnieuws, financiële informatie, verkeersupdates, weersvoorspellingen en meer. De FamilyPad is een tablet met de perfecte afmetingen om ieder gezinslid te vermaken en te informeren, elke dag weer.

Technische specificaties

  • Opslag: 8 GB flashgeheugen en uit te breiden met een micro-SDHC van maximaal 32 GB
  • Besturingssysteem: Android 4.0 ‘Ice Cream Sandwich’, Android is een gedeponeerd merk van Google Inc.
  • CPU: ARM Cortex A @ 1 GHz, Ram: 1 GB
  • Scherm: 13,3-inch (34 centimeter), krachtig 10-points multi-touchscherm, 16 miljoen kleuren, 1280 x 800 pixels HD-schermresolutie
  • 1x Micro USB 2.0-poort voor externe apparaten, Micro SD-poort, HDMI-uitgang
  • Camera: 2,0-megapixel-camera aan voorzijde (1600 x 1200) en 2,0-megapixel camera achterzijde (1600 x 1200)

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel