Reparateur van smartphones en tablets The Fixables opent derde vestiging in Bussum

The Fixables, Nederlands nieuwste innovatieve retailer gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets voor de particuliere én de zakelijke markt, opent in december haar derde vestiging. Vanuit haar nieuwe Bussumse store aan de Kapelstraat 3 gaat The Fixables Het Gooi en omstreken op haar wenken bedienen om problemen met smartphones en tablets zo snel mogelijk te verhelpen. Met de opening van de derde vestiging – eerder openden de inmiddels uiterst succesvolle vestigingen aan de Amsterdamse Rijnstraat en op Achter Clarenburg 5 in Utrecht - heeft deze innovatieve retailer de smaak te pakken en bereidt zij zich inmiddels voor op de opening van vestigingen verspreid over heel Nederland. Via www.TheFixables.nl bieden inmiddels klanten uit heel Nederland hun smartphone of tablet ter reparatie aan en heeft ook het bedrijfsleven de weg naar deze innovatieve dienstverlener in de retailsector gevonden.

Momenteel bezit bijna 73% van de Nederlanders een smartphone. Ongeveer de helft van hen laat het kostbare apparaat op een zeker moment uit zijn handen glippen, vaak met val- of waterschade tot gevolg. In het gunstigste geval zit er een barst in het scherm, in het ergste geval doet de telefoon helemaal niets meer: onbereikbaar, nummers kwijt en berichten verloren. Inspelend op de paniek die in zo’n geval bij veel smartphone-bezitters ontstaat, introduceerde The Fixables twee jaar geleden een radicaal nieuwe benadering voor het repareren van smartphones en tablets, onder de slogan ‘Relax…it’s only broken’.

Wie bij een vestiging van The Fixables binnenstapt denkt in eerste instantie een verkeerde deur te hebben geopend. De glimmende espressomachine blinkt de bezoeker tegemoet en de heerlijke geur van verse koffie bevestigt het vermoeden dat je net een hippe espressobar bent binnengestapt. Dit is The Fixables: een lounge met luie fauteuils, een leestafel en een gezellige bar. Met één groot verschil: deze espressobar heeft een Reparatielab waar de meest voorkomende problemen met smartphones en tablets snel en met uiterste precisie worden verholpen. Een nieuw scherm plaatsen, vocht of stof verwijderen, een haperende aansluiting of een defecte knop vervangen…de meeste reparaties worden ter plekke en zelfs binnen een half uur uitgevoerd. In de tussentijd kan de klant zich onder het genot van een espresso en gezeten in een luie stoel verdiepen in een dagblad of tijdschrift of met de Wifi-verbinding zijn tijdelijke werkplek creëren totdat de reparatie is verricht. Business as Usual.

Nieuwsgierige klanten kunnen natuurlijk ook even meekijken en als een reparatie toch ietsje langer duurt, dan krijgt de klant vanzelfsprekend een leentoestel mee.Grote behoefte aan betrouwbare, professionele en transparante reparateurs. “Dat moet radicaal anders”, zo dachten ondernemers René Smit en Ferry Timmer. “Het ontbrak in deze markt aan betrouwbaarheid, professionaliteit en transparantie, terwijl consumenten en bedrijven juist dáár behoefte aan hebben. De gemiddelde smartphone of tablet bevat een schat aan persoonlijke informatie en heeft voor veel mensen een grote emotionele waarde. Die wil je het liefst zo snel mogelijk en zonder gedoe weer veilig terug.” René Smit: “Klanten waarderen het enorm dat we altijd voor hen klaar staan met reparaties, maar ook voor advies. Door onze samenwerking met in smartphones en tablets gespecialiseerde schade-experts kunnen wij schadegevallen snel beoordelen en eventuele schadeclaims snel afhandelen. Inmiddels weten consumenten, bedrijven en instellingen uit heel Nederland ons te vinden. Ook via onze website komen steeds meer aanvragen binnen van smartphone- en tablet bezitters die ons hun toestel willen toesturen voor reparatie. Zij geven aan dat zij het toch wel prettig vinden dat ze ons altijd kunnen bellen of bij onze vestigingen kunnen binnenlopen.

The Fixables in Bussum is gevestigd aan Kapelstraat 3. Iedereen kan zonder afspraak terecht van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel