Dynagroup, moeder van Dynafix en Dynalogic, voor de tweede keer bekroond tot Best Managed Company

De DynaGroup, waar onder andere Dynafix, Dynalean, Dynacommerce, Dynalogic en Dynasure  toe behoren, is wederom tot de best geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland bekroond. De kwalificatie maakt deel uit van het Best Managed Companies programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society ieder jaar organiseren. DynaGroup, met het hoofdkantoor in Sittard, wordt geprezen om het innovatieve karakter van haar dienstverlening die geïntegreerde en innovatieve supply chain oplossingen biedt, welke uniek zijn in de markt. Bij Dynagroup werken 1.100 mensen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. DynaGroup heeft twee jaar achtereenvolgens de “Best Managed Company” award ontvangen en werd beoordeeld op strategie, bedrijfsvoering, de mate van innovatie en financiële resultaten.

DynaGroup innovatie

De meest recente innovatie is de introductie van een omnichannel platform dat gebouwd is voor Vodafone door dochterbedrijven Dynalean (effective workflow applications) en Dynacommerce (end-to-end omnichannel solutions). Het platform is in staat om extreem complexe business modellen te transformeren naar uitgekiende omnichannel sales processen. Hierbij faciliteert Dynacommerce end-to-end omnichannel toepassingen om een ultieme winkelervaring te creëren. Het thema ‘innoverend ondernemen’ is als rode draad verweven door de hele bedrijfsvoering. Door de samensmelting van de unieke waarden van de afzonderlijke business units is DynaGroup in staat een innovatief concept neer te zetten dat waarde toevoegt aan de onderneming. Hierdoor kan het bedrijf groeien en optimale financiële resultaten behalen.

Managing Director Dick Wammes reageert enthousiast: “De bekroning tot Best Managed Company 2014 is een waardevolle beloning voor de manier waarop de bedrijfsstrategie wordt gevoerd. Hier worden 3 ‘i’s gehanteerd; innoveren, investeren en implementeren. Innoveren zit in ons Dyna-DNA, wat al meerdere jaren geleid heeft tot het winnen van de erkende “Thuiswinkel Award”. Ook wordt er jaarlijks geïnvesteerd, zodat we vorig jaar voor het 2e jaar op rij de Gouden FD Gazellen Award hebben gewonnen. Tot slot getuigt deze award van het feit dat Dynagroup in staat is innovaties op een waardevolle manier te implementeren. Als management zijn wij bijzonder trots op de succesvolle gerealiseerde innovaties. Nog trotser zijn wij op de 1100 medewerkers verspreid over de Benelux die ‘innovatie’ hebben omarmd in hun Dyna-DNA”.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel